Napiapp ajánló (2023. szeptember 8.)

2023. szeptember 08.
30.6131
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Rogue Hearts: hangulatos roguelike SRPG-vel nyitjuk meg a hét utolsó napiappját: ebben a játékban a labirintusos játékok keverednek a Diablo világát idéző hangulattal - a Rogue Hearts most teljesen ingyenes a 499 forintos alapár helyett.

FRAMED 2: igazán zseniális játék következő ajánlatunk, amiben egy képregény kockáin keresztül kell kalandoznunk és különféle logikai feladatokat megoldanunk, némi akcióval fűszerezve - a FRAMED 2 (és az első rész is) most 439 forintért tölthető a 2199 forintos alapár helyett.

Cytus II: roppant hangulatos ritmusjátékkal zárjuk a mai androidos sort, ez a játék nagyszerű zenéket kínál és sok ügyességet igényel - a Cytus II egy ideig teljesen ingyenes, az alapára 999 forint lenne.

App Store:

Implosion - Never Lose Hope: tripla A minőségű játékként konzolminőségű élményt ígér mai első iOS-es játékunk, és az az igazság hogy ebben semmi túlzás nincsen, ez egy kiváló minőségű akciójáték - az Implosion - Never Lose Hope most 499 forintért érhető el a 990 forintos alapár helyett.

Summer Catchers: csodálatos grafikával megalkotott kaland-platformer játék következő ajánlatunk, amelyben egy nagyszerű utazáson vehetünk részt gyönyörű környezetben - a Summer Catchers 499 forintért tölthető le a normál 1990 forintos ár helyett.

Absolute Drift: ha szereted a driftelést, most te is beszerezheted magadnak ezt a játékot, mely nem kínál zsákbamacskát: tényleg a driftelésről szól - az Absolute Drift most 499 forintért tölthető le az 1490 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

Bencus86

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Ronalddo

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Femobilos írta:
Nincs túl sok ingyenes játék.
Nem lehet minden napiapp csak ingyenes játékokkal teli. mosolygó smiley Ezek a címek nagyon megérik ezt az akciós árat.

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Kösziköszi! FRAMED 2 ennyiért kötelező elem nekem!

válasz erre

peter97

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Köszi srácok a gyűjtést!

válasz erre

Femobilos

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nincs túl sok ingyenes játék.

válasz erre