Napiapp ajánló (2023. szeptember 13.)

2023. szeptember 13.
14.0291
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Knightblade - Open World RPG: kezdjük a napot egy retró, nyitott világú, offline is játszható RPG-vel, amely stílusában leginkább egy nyitott világú fantasy játékként írható le, szörnyekkel, kincsekkel, rejtélyekkel - a Knightblade - Open World RPG most 139 forint a 469 forintos alapár helyett.

Neopunk - Retro Cyberpunk RPG: folytassuk is retróval, nem is akármilyennel, ez a nagyszerű hangulatú cyberpunk játék rengeteg feladatot ad nekünk, feladatunk hogy zsoldosként megtisztítsuk Kaanalosz utcáit a bűntől - a Neopunk - Retro Cyberpunk RPG most 449 forintért tölthető a 999 forintos alapár helyett.

Back to Bed: ez az ügyességi mobiljáték a Monument Valley mintájára egy alvajáró fickót állít a főszerepbe, akit vissza kell juttatnunk az ágyába - a Back to Bed egy ideig teljesen ingyenes, az alapára 1490 forint lenne.

App Store:

Cultist Simulator: a már a címével is sokat eláruló játék pontosan azt szállítja, amit várnánk: egy kultista szimulátort - a Cultist Simulator most 999 forintért érhető el a 3490 forintos alapár helyett.

Monopoly Sudoku: igencsak őrült crossovert hozott tető Marmalade Game Studio, lévén az ismert társasjáték élményét a sudokuzással elegyítik ebben a játékban - a Monopoly Sudoku ingyen tölthető le a normál 990 forintos ár helyett.

Pepi House: Happy Family: mai utolsó ajánlatunk egy 3-7 éves gyerekeknek ajánlott játék, amely egy babaház digitális változatában tanítja a gyerekeket több száz játékon keresztül - a Pepi House: Happy Family most teljesen ingyen tölthető le az 1990 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

fonemaker

1 hete és 5 napja

Van itt ma is finomság!

válasz erre

Ronalddo

1 hete és 6 napja

Kösziköszi!

válasz erre

peter97

1 hete és 6 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

SamsungFan

1 hete és 6 napja

Back to Bednek nagyon örülök, köszi srácok!

válasz erre