Napiapp ajánló (2023. szeptember 15.)

2023. szeptember 15.
35.2231
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Rescue the Enchanter: indítsuk is a sort kapásból egy point and click kalandjátékkal, melyben a különböző rejtvények megoldásával haladhatunk előre a történet alakulásában, de a tárgykeresős műfaj sajátosságai is megjelennek - a Rescue the Enchanter most nulla forint az 1690 forintos alapár helyett.

Adventurous Eating: sok szülő panaszkodik, hogy gyermeke naponta öt gyümölcsöt és zöldséget eszik csak, ez a játék segít a 3-6 éves gyerekeknek abban, hogy jobban megekdveljék ezeket - az Adventurous Eating most teljesen ingyen tölthető az 1190 forintos alapár helyett.

Teslagrad: egy már többször a napiappban vendégeskedő, roppant hangulatos platformer puzzle keverék mai utolsó androidos ajánlatunk - a Teslagrad egy ideig csak 199 forint, az alapára 1990 forint lenne.

App Store:

Rescue the Enchanter: ahogy androidon, úgy iOS-en is akciós ma ez a nagyszerű point and click kalandjáték, úgyhogy rá kell csapni gyorsan a letöltésre - a Rescue the Enchanter most ingyenesen érhető el az 1990 forintos alapár helyett.

Backflip Madness: ez a játék egy pörgős, parkour szerű extrém sportjáték, amelyben a cél egyszerű - rengeteg látványos trükköt és mutatványt kell végrehajtanunk - a Backflip Madness most 199 forintért tölthető le a normál 990 forintos ár helyett.

Super Tank Battle - MobileArmy: mai utolsó játékunk egy igazi klasszikus megidézése, hiszen ez a 90-es években óriási népszerűségnek örvendő játék mai köntösben került újra tálalásra - a Super Tank Battle - MobileArmy most teljesen ingyen tölthető le a 4990 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Bencus86

11 hónapja, 1 napja

Kösziköszi!

válasz erre

peter97

11 hónapja, 1 napja

Kiváló hétvége lesz ez!

válasz erre

SamsungFan

11 hónapja, 2 napja

Köszi srácok!

válasz erre

fonemaker

11 hónapja, 2 napja

Nagyon köszi srácok, szuper nap!

válasz erre