Napiapp ajánló (2023. szeptember 18.)

2023. szeptember 18.
32.9591
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dungeon Warfare 2: a tower defense, a katakomba és akció játékok keveréke a Dungeon Warfare 2, mindez 8 bites pixelart megjelenítéssel tálalva - a Dungeon Warfare 2 most 599 forint az 1790 forintos alapár helyett.

Laser Tanks: Pixel RPG: cyberpunk neon laser színvilágban tündököl ez a felülnézetes pixelart tankos lövölde, és ennyiért ez egy kiváló szórakozás - a Laser Tanks: Pixel RPG most mindössze 109 forint az 1099 forintos alapár helyett.

DEEMO -Reborn-: alap verzióban is kiváló 3D puzzle - és persze ritmus - játék a DEEMO, de mai utolsó androidos ajánlatunk mindenben rátesz még egy lapáttal - a DEEMO -Reborn- egy ideig teljesen ingyenes, az alapára 990 forint lenne.

App Store:

Mindcell: a nem is olyan távoli jövőben járunk ezzel a TPS nézetű akció-kalanddal, és egy igazán különleges élményt biztosít - a Mindcell most csak 199 forintért érhető el az 499 forintos alapár helyett.

SOTANO - Mystery Escape Room: kitartó népszerűségnek örvendenek a szabadulószobás játékok nem csak a valós életben de a játékok világában is, itt egy újabb versenyző - a SOTANO - Mystery Escape Room most 499 forintért tölthető le a normál 2490 forintos ár helyett.

Missing Walls: egy különleges labdajátékkal zárjuk a mai napiappot, amelyben egy labdánk van négy blokkolóval szemben, a cél pedig természetesen hogy a pályán tartsuk a lasztit - a Missing Walls most teljesen ingyen tölthető le az 1490 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Bencus86

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Mindcell rohadt jó!

válasz erre

Mordorer

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Király hétindítás! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Jól kezdődik a hét, köszi. mosolygó smiley

válasz erre