Napiapp ajánló (2023. szeptember 22.)

2023. szeptember 22.
30.3561
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Word Connect Pro: egyszerű, de az angol nyelvet gyakorlóknak nagyszerű és addiktív játékkal kezdjük a napot, amelyben számos szókirakó játék stílus keveredik - a Word Connect Pro most teljesen ingyenes a 99 forintos alapár helyett.

Legacy 4 - Tomb of Secrets: egy klasszikus ügyességi mobiljáték éled újra ebben a játékban, ahol ráadásul rengeteg fejtörő is vár ránk a puzzle elemeknek köszönhetően - a Legacy 4 - Tomb of Secrets most ingyenes az 1299 forintos alapár helyett.

CHUCHEL: nagyon rákapcsolt az akciózásra az Amanita Design, hiszen több játékuk is igen jó áron érhető most el, többek között mostani ajánlatunk is, amely egyedi grafikával megalkotott, humoros kalandjáték - a CHUCHEL egy ideig 799 forint, az alapára 1300 forint lenne.

App Store:

Samorost 3: az Amanita Design elképesztően szép, minőségi játéka nem először akciós, azonban most a legalacsonyabb az ára, érdemes rá lecsapni (ahogy a többi epizódra is!) - a Samorost 3 most csak 999 forintért érhető el a 2990 forintos alapár helyett.

Sleepin' Guy: következő ajánlatunk főhőse egy nagydarab fickó, aki képtelen felébredni, a mi feladatunk pedig hogy az álmaiban végigvezetni a kalandos történeteken - a Sleepin' Guy most 499 forintért tölthető le a normál 1990 forintos ár helyett.

Street Kart #1 Racing Game: száguldozás akár 125 kmph óra sebességgel a fotel kényelméből és biztonságából, ezt nyújtja mai első iOS-es játékunk ami természetesen az autóversenyek közé tartozik - a Street Kart #1 Racing Game most teljesen ingyen tölthető le a 990 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

SamsungFan

10 hónapja, 2 hete

Köszi srácok!

válasz erre

fonemaker

10 hónapja, 2 hete

Köszi srácok!

válasz erre

peter97

10 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nagyon korrekt hétvégi felhozatal!

válasz erre