Napiapp ajánló (2023. szeptember 27.)

2023. szeptember 27.
25.2631
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Down in Bermuda: csodálatos kalandjáték mai első androidos ajánlatunk, amelyben a legendás Bermuda háromszög egy szigetén kell megkeresnünk a rejtély kulcsát - a Down in Bermuda most 299 forint az 1590 forintos alapár helyett.

Agent A: A puzzle in disguise: ki ne akarna legalább néha egy titkosügynök szerepébe bújni, legalábbis ha az ember vérbeli gamer - erre most lehetőségünk is van, hiszen ez a játék egy nyomozós puzzle móka - az Agent A: A puzzle in disguise most 299 forint az 1590 forintos alapár helyett.

Reventure: utolsó androidos ajánlatunk egy oldalnézetes platformer, mely minden elemében a retro korszakot igyekszik felidézni előttünk a kérdéses stílus minden sajátosságával a főszerepben - a Reventure egy ideig 419 forint, az alapára 990 forint lenne.

App Store:

60 Seconds! Reatomized: hatvan másodperced van, hogy összeszedd az összes cuccot amit magaddal viszel a családod és magad számára a bunkerba, mielőtt becsapódik az atombomba: mit viszel és mit hagysz hátra? - a 60 Seconds! Reatomized most csak 999 forintért érhető el az 1990 forintos alapár helyett.

Pepi Tree: bájos grafikával és gyerekeknek tetsző hangulattal készült ez a családi játék, amely a természetet hozza egy kicsit közelebb a gyerekekhez - a Pepi Tree most ingyen tölthető le a normál 1990 forintos ár helyett.

Doom and Destiny: igazi retro hangulatú élményt kínál a Doom and Destiny RPG, amely egy nagyszerű fantáziavilágban kínál nekünk sok sok kalandot - a Doom and Destiny most 499 forintért tölthető le a 2490 forintos alapár helyett.
2 hozzászólás

Ronalddo

5 hónapja, 1 hete és 6 napja

Köszönjük!

válasz erre

Chico

5 hónapja, 1 hete és 6 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre