Napiapp ajánló (2024. április 1.)

2024. április 01.
9.1311
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

King of Defense 2: TD Premium: egy, a maga műfajában kifejezetten magas szintű élményekkel kecsegtető tower defense móka ez a játék, amelyben a királyságot megtámadó szörnyek ellen kell védekeznünk - a King of Defense 2: TD Premium most teljesen ingyen tölthető le a 799 forintos normál ár helyett.

Nelly Cootalot: The Fowl Fleet: igazán hangulatos, kézzel rajzolt, egy kalóz hölgy kalandjait felölelő kalandjátékot tölthet le magának, aki kattint - a Nelly Cootalot: The Fowl Fleet most 799 forintért tölthető le az 1899 forintos alapár helyett.

Block Blast - A Retro Game: hihetetlenül addiktív ez a játék, amely leginkább a jó öreg Tetrisre hajaz, vízsszintes és függőleges blokkokat tudunk kilőni az azonos színű blokkokkal - a Block Blast - A Retro Game jelenleg nulla forint, az alapára 590 forint lenne.

App Store:

Jumpy Horse: ebben a lovas mobiljátékban - bármilyen meglepő is - a lóugratás rejtelmeibe kaphatunk egy általános betekintést, miközben kihívásokat küzdünk le - a Jumpy Horse most teljesen ingyen tölthető le, az alapára 499 forint lenne.

Star Survivor:Premium: pörgős űrakciók várnak ránk ebben a roguelike játékban, ahol a flotta utolsó hajójával meg kell küzdenünk számtalan ellenséggel, fejlesztenünk kell fegyverarzenálunkat és saját magunkat is - a Star Survivor:Premium most 999 forintért tölthető le az 1499 forintos normál ár helyett.

Muse Dash: ez a játék egy igazi különlegesség, mely elragadó rajzfilmes stílusban kínálja nekünk a runnerek élményét, méghozzá ritmusjátékos sajátosságokkal tálalva az alapokat - a Muse Dash most 499 forintért tölthető le az 1499 forintos alapár helyett.
2 hozzászólás

Chico

2 hete

Kösziköszi!

válasz erre

Köszi a gyűjtést srácok! mosolygó smiley Főleg hogy még ünnepnap is van! mosolygó smiley

válasz erre