Napiapp ajánló (2024. április 3.)

2024. április 03.
8.3021
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Lil Big Invasion: Dungeon Buzz: ha szeretnél valami jóféle ügyességi platformer kalandjáték mixet a könyvtáradba, akkor remek hírünk van, mivelhogy itt egy kiváló játék - a Lil Big Invasion: Dungeon Buzz most teljesen ingyen tölthető le a 790 forintos normál ár helyett.

Kiwanuka: játékmenetét és stílusát tekintve egy kissé a Lemmingsre hajazó játékkal állunk szemben, amelyben a logika és az ügyesség kombinációjával kell egyre tovább és tovább jutnunk - a Kiwanuka most 169 forintért tölthető le az 1790 forintos alapár helyett.

Tennis Champs Returns: könnyen kitalálható, hogy mai utolsó androidos ajánlatunk nem más mint egy tennisz játék, ami retró grafikával nyújt nagyszerű hangulatot - a Tennis Champs Returns jelenleg 229 forint, az alapára 2390 forint lenne.

App Store:

Paper Chaser's: ebben a játékban a feladatunk, hogy létrehozzunk és menedzseljünk egy zenei stúdiót, amit a nullától egészen a csillagokig repítünk - a Paper Chaser's most 1790 forintért tölthető le, az alapára 7499 forint lenne.

About Love and Hate 2: ennek a játéknak az alapjai megegyeznek a Monument Valley féle vonulattal, de itt sokkal aranyosabb kis figurák és némileg eltérő megoldások, illetve fejtörők várnak ránk - az About Love and Hate 2 most 999 forintért tölthető le az 1499 forintos normál ár helyett.

RPG Dragon Prana: az RPG játékok hőslorát idézi meg ez a 8 bites retro játék, amelyben három hős fog össze, hogy legyőzze a gonoszt - az RPG Dragon Prana most 1490 forintért tölthető le az 2999 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

SamsungFan

1 hete és 4 napja

Wooooow nem maaradtam le!!! meglepett smiley A teljes Play kínálat behúzva! mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

1 hete és 4 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Chico

1 hete és 5 napja

Mostanság olyan kevés az ingyenes játék.

válasz erre

Santonio

1 hete és 5 napja

Az androidosok nagyon jók.

válasz erre

bekecs

1 hete és 5 napja

Ezek most nem olyan jók.

válasz erre