Napiapp ajánló (2024. április 8.)

2024. április 08.
25.4241
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

LIMBO: David Lynch filmrendező munkásságára hajaz ez a játék, amit talán nem kell senkinek bemutatni, hiszen egy óriási indie sikerről van szó az előző évtizedből, az oldalnézetes platformer játékmenete mellett különleges megjelenésével igyekszik levenni minket a lábunkról - az Aporkalypse - a LIMBO most 199 forintért tölthető le a 2099 forintos normál ár helyett.

Front Armies [RTS]: egy pazar kis RTS-sel nytjuk az androidos sort, a Cappy1 Games gondozásában megvalósult játékban a bázisépítés és a technológiai fejlesztések játszák a főszerepet - a Front Armies [RTS] most 499 forintért tölthető le a 999 forintos alapár helyett.

Goat Simulator 3: az őrült kecskés franchise harmadik epizódjában felfedezhetjük San Angora káoszát, ráadásul lehetőség van kétjátékos kooperatív módra is - a Goat Simulator 3 jelenleg 1290 forint, az alapára 6490 forint lenne.

App Store:

Goat Simulator 3: természetesen iOS-en sem marad akciós ár nélkül, aki az őrült kecske legújabb kalandjaira csapna le - a Goat Simulator 3 most 1490 forintért tölthető le, az alapára 6499 forint lenne.

Cafe Master Story: indítsd el saját kávézódat - szereld fel üzletedet, várd meg az első betérő vendégeket, és már pörkölheted is a kávébabot, hogy aztán még nagyobb üzletete építs ki - a Cafe Master Story most 1790 forintért tölthető le a 2990 forintos normál ár helyett.

Forest Golf Planner: tervezz saját golfpályát, építsd ki az épületeket, alakítsd át a területet, és hamarosan elkezdenek jönni a vendégek, később pedig a versenyeket is nálad rendezik majd - a Forest Golf Planner most 1490 forintért tölthető le a 2990 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

SamsungFan

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Front Armies behúzva, Goat Simaltoron még agyalok azért, mert így sem olcsó.

válasz erre

Chico

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nagyszerű a felhozatal! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Köszi srácok!

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Igen komoly lett a mai gyűjtemény!

válasz erre

Mendez

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Na ennyit megér a Goat Simulator! mosolygó smiley

válasz erre