Napiapp ajánló (2024. április 10.)

2024. április 10.
24.9611
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Hero of the Kingdom III: feléledt az ősi gonosz, és mindent maga alá gyűrt ami a világunkat jelentette - kelj útra négy völgyön keresztül, és mentsd meg a pusztulás szélén álló királyságot - szállj szembe a gonosszal - a Hero of the Kingdom III most teljesen ingyen forintért tölthető le a 3190 forintos normál ár helyett.

Space Stars: RPG Survival Pro: ebben a nyitott világú rpg-ben bolygók sora vár arra hogy meghódítsd őket, átutazhatod a galaxis keresztül kasul, és kalandok sora vár rád - a Space Stars: RPG Survival Pro most ingyenesen tölthető le a 239 forintos alapár helyett.

Romopolis: megelevenedik a római birodalom élete ebben a stratégiai játékban, emlyben a feladatod városokat építeni, valamint pénzt és hírnevet szerezni a könyörtelen világban - persze a lakók és az élet menedzselése is a te feladatod lesz - a Romopolis jelenleg ingyen lehet a tiéd, az alapára 1590 forint lenne.

App Store:

Cultist Simulator: a már a címével is sokat eláruló játék pontosan azt szállítja, amit várnánk: egy kultista szimulátort, kártyás környezetbe csomagolva - a Cultist Simulator most 999 forint, az alapára 3490 forint lenne.

Dungeon Defense : The Gate: címéhez hűen természetesen feladatunk megvédeni katakombánkat a ránk rontó hordák ellen ebben a retró stílusó 8 bites játékban - a Dungeon Defense : The Gate most ingyenesen tölthető le a 499 forintos normál ár helyett.

Don't Starve: Pocket Edition: az egyik legjobb túlélőjátékként ismert mobiljáték ez, amihez már több millió ember csatlakozott világszerte, most pedig fillérekért te is beállhatsz a sorba - a Don't Starve: Pocket Edition most 499 forintért tölthető le az 2490 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Mendez

1 hónapja, 3 hete

Szuper nap!

válasz erre

Chico

1 hónapja, 3 hete

Kösziköszi!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 3 hete

Köszi srácok, nagyon jó lett a mai szett! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

1 hónapja, 3 hete

Android vonal nagyon erősre sikerült ma! mosolygó smiley

válasz erre