Napiapp ajánló (2024. április 12.)

2024. április 12.
24.9341
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Tower Battle: Tower Full: a trollok megtámadták erdei királyságodat, aminek védelmében varázslóid különleges védelmi tornyokat hoztak létre, a feladatod visszaverni az özönlő ellenséget ebben a tower defense játékban - a Tower Battle: Tower Full most teljesen ingyen tölthető le a 999 forintos normál ár helyett.

Station Manager: építsd fel és menedzseld a világ legjobb vasútállomását, ahol nem csak a vonatokkal kell foglalkoznod, de a szórakozóhelyek kialakítása is a te feladatod többek között - a Station Manager most 1199 forintért tölthető le a 2090 forintos alapár helyett.

Neighbours back From Hell: ebben a játékban Woodyt irányítjuk, akinek egy fiktív tévéműsor két évadján keresztül meg kell tréfálnia szomszédját: egy célunk van, hogy nyomort teremtsünk a szomszédnak - a Neighbours back From Hell jelenleg mindössze 329 forint, az alapára 1599 forint lenne.

App Store:

Neighbours back From Hell: természetesen nem csak androidosoknak akciós ez a nagyszerű játék, iOS-en is szivathatjuk a szomszédokat fillérekért - a Neighbours back From Hell most mindössze 349 forintért tölthető le a 2499 forintos alapár helyett.

Titan Quest HD: igazi gyöngyszem ez a játék, amely egy 2006-ban megjelent, legendás, mitológiai környezetben játszódó RPG nagyszerű átültetése mobilokra - a Titan Quest HD most 649 forintért tölthető le a 4999 forintos normál ár helyett.

Sparklite: színes-szagos, roppant hangulatos roguelike ez a játék, amelyben kalandos utunk során számos ellenfél és persze barát is vár ránk, amíg elérjük célunkat, megmentjük világunkat a kapzsi Bárótól - a Sparklite most 999 forintért tölthető le a 3499 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Mordorer

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

NbFH ennyiért ajándék!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Neighbours back From Hell behúzva, köszi!

válasz erre

Mendez

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Szuper válogatás, köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Tower Battle már jön is lefelé!

válasz erre