Napiapp ajánló (2024. február 2.)

2024. február 02.
7.5531
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

CHUCHEL: a humorban és fejtörőkben egyaránt rendkívül gazdag játék az egyik legjobb és legkülönlegesebb kalandjáték mobilra, amiben már a karakterek kinézete is mosolyt csal az arcunkra - a CHUCHEL most 799 forint az 1900 forintos alapár helyett.

Snake Core: harcos katonákat kell gyűjtenünk ebben a retró hangulatú játékban, majd a legendás Snake játékstílusában kell ellátnunk a gonosztevők baját úgy, hogy semminek ne menjünk neki közben - a Snake Core most 489 forintért tölthető le az 1490 forintos alapár helyett.

Titan Quest: Legendary Edition: eredetileg PC-ről indult útnak ez az ARPG, aminek most minden földi jóval megpakolt kiadását lehet behúzni, bár AAA minőségű játékként így sem túl alacsony árcetlivel - a Titan Quest: Legendary Edition jelenleg 3299 forint, az alapára 6199 forint lenne.

App Store:

Titan Quest: Legendary Edition: amivel befejeztük az androidos sort, azzal nyitjuk az iOS felhozatalt, hiszen ez az igazán akciódús tripla A játék mindkét platformon jelentős árengedményt kapott egy rövid ideig - a Titan Quest: Legendary Edition most 3300 forint, az alapára 6600 forint lenne.

Botanicula: az Amanita Design egyik zseniális puzzle kalandjaként egy különleges növényvilágba enged betekintést a rengeteg fejtörő által ez a nagyszerű játék - a Botanicula most 999 forintért tölthető le a 2499 forintos normál ár helyett.

Hyperforma Premium: több díjat is besöpört már - megérdemelt módon! - ez a jövő kiberterében játszódó történet, amely egy színes, látványos ügyességi kihívás, rengeteg fejtörővel - a Hyperforma Premium most 999 forintért tölthető le a 2499 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

peter97

3 hete és 2 napja

Köszönjük!

válasz erre

Ronalddo

3 hete és 2 napja

Királyság, köszönjük a válogatást!

Snake Core bezsákolva!

válasz erre

Bencus86

3 hete és 3 napja

Minőségi lett a mai felhozatal!

válasz erre

Chico

3 hete és 3 napja

Köszi srácok!

válasz erre