Napiapp ajánló (2024. február 5.)

2024. február 05.
7.3311
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

BE-A Walker: ez a nagyszerű 2D-s akciójáték pontosan az amit a neve sugall, egy Star Wars-beli AT-ST (re hasonlító) lépegetővel kell az Ewok macik (ra hasonlító) lényeket aprítani - a BE-A Walker most 690 forint az 1890 forintos alapár helyett.

Undead Horde: ebben a haláli RPG - akciójáték keverékben halottakat kell feltámasztanunk, majd csatába küldenünk őket, hogy helyre tegyük szemtelen ellenfeleinket és megoldjuk problémáinkat - az Undead Horde most 990 forintért tölthető le az 2190 forintos alapár helyett.

Flockers: hatvan pályán közel húsz féle birkát kell átvezetnünk a legnehezebb akadályokon keresztül, az ellenfelek között pedig zombi, robot, kalóz, sőt csontváz juhok jönnek ellenünk - a Flockers jelenleg 289 forint, az alapára 590 forint lenne.

App Store:

Candleman: ebben a különc ügyességi platformerben egy gyertya felett vehetjük át az irányítást, hogy kitaláljunk a sötét pályákról - a Candleman most 1490 forint, az alapára 2490 forint lenne.

Odysseus Kosmos - Episode 1: ebben a hagyományos, igazi régi vágású point and click kalandjátékban egy űrállomáson ragadt hajómérnök és robotja történetébe csöppenünk, akiknek feladata, hogy megakadályozzák, hogy a mélyűrbe sodródjon az állomás - a Odysseus Kosmos - Episode 1 most 499 forintért tölthető le a 999 forintos normál ár helyett.

ELOH: roppant hangulatos, és igazán megnyugtató kikapcsolódást nyújtó logikai játékkal lesz gazdagabb aki letölti ezt a játékot, az Old Man's Journey alkotói most sem hibáznak - a ELOH most 999 forintért tölthető le az 1490 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

fonemaker

2 hete és 6 napja

De durca, semmiről nem maradtam le ma sem! meglepett smiley Flockers be is húzva!

válasz erre

Ronalddo

2 hete és 6 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

2 hete és 6 napja

Köszi srácok! mosolygó smiley

válasz erre

Chico

3 hete

Köszi a gyűjtést srácok, szuper nap lett! mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

3 hete

Candleman mekkora jóság!!! meglepett smiley

válasz erre