Napiapp ajánló (2024. február 7.)

2024. február 07.
7.1171
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Happy Game: ebben a szürreális horrorkalandban egy kisfiút irányítunk, aki egy szörnyű rémálomban ébred fel, és keresi a kiutat a szörnyűségek útvesztőjéből, miközben szörnyek egész hada leselkedik rá - a Happy Game most 799 forint az 1900 forintos alapár helyett.

FRAMED 2: igazán zseniális játék következő ajánlatunk, amiben egy képregény kockáin keresztül kell kalandoznunk és különféle logikai feladatokat megoldanunk, némi akcióval fűszerezve - a FRAMED 2 most 449 forintért tölthető le az 2199 forintos alapár helyett.

Absolute Drift: ebben a játékban hat különféle autó vár ránk, 34 eltérő pálya társaságában, melyek mindegyikén az lesz a feladatunk, hogy végigcsúszkáljuk az egészet a rajttól a célig, miközben nem törjük össze magunkat - a Absolute Drift jelenleg 449 forint, az alapára 1290 forint lenne.

App Store:

Towaga: Among Shadows: tanuld meg uralni a fényt, hogy kiűzd a feldühödött lények hordáit, akiknek egyetlen célja ebben az akciójátékban, hogy apró darabokra tépjenek téged - a Towaga: Among Shadows most 499 forint, az alapára 1490 forint lenne.

Shiny Ski Resort: a téli sportok kedvelőinek örömmel fognak lecsapni erre a játékra, mely pixelart grafikájával egy igazi időutazás is lesz egyben - a Shiny Ski Resort most teljesen ingyen tölthető le a 2490 forintos normál ár helyett.

Absolute Drift: ahogy androidon, iOS-en is akciós most ez a nagyszerű driftelős játék, amelyben megannyi pálya és több autó vár a nagy driftelésekre - az Absolute Drift most 499 forintért tölthető le az 1499 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

Ronalddo

2 hete és 4 napja

Absolute Drift tök jó! meglepett smiley

válasz erre

Bencus86

2 hete és 4 napja

Happy Game rohadt jó ennyiért!

válasz erre

SamsungFan

2 hete és 5 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre