Napiapp ajánló (2024. február 9.)

2024. február 09.
6.9311
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Conquistadorio: elképesztő grafikával és hangulattal megáldott ez a játék, amelyet a humor minden elemében átsző - feladatunk egy őrült kalandban hogy halott kalózkapitányként megkeressük elveszett (és meghalt) bajtársainkat - a Conquistadorio most 399 forintért tölthető le a 3899 forintos normál ár helyett.

Million Onion Hotel: érdekes kis stílusmix ez a játék, tulajonképpen egy akció-puzzle hibrid, ráadásul imádnivaló pixelart grafikával 30 ellenséggel, 70 történetkártyával és egy bizarr történettel - a Million Onion Hotel most 429 forintért tölthető le az 1799 forintos alapár helyett.

Aporkalypse - Pigs of Doom: ebben az igazán egyedi és őrült aporkaliptikus akciókaland - logikai játékban harci malacok oldalán kell megtornáztatni egy kicsit agytekervényeinket - az Aporkalypse - Pigs of Doom jelenleg 329 forint, az alapára 649 forint lenne.

App Store:

Street Kart #1 Racing Game: száguldozás akár 125 kmph óra sebességgel a fotel kényelméből és biztonságából, ezt nyújtja mai első iOS-es játékunk ami természetesen az autóversenyek közé tartozik - a Street Kart #1 Racing Game most teljesen ingyen tölthető le, az alapára 999 forint lenne.

Dirt Trackin 2: igencsak összetett autós játékkal folytatjuk a sort, ebben a játékban számtalan pálya, testreszabható atók, versenyek és többféle autó vár ránk - a Dirt Trackin 2 most teljesen ingyen tölthető le az 1990 forintos normál ár helyett.

Endling: ebben a 3D-s elemekkel operáló side-scrolling játékban rókakölykeinket próbáljuk majd megvédeni és tanítgatni, miközben az anyarókával vadászunk és túléljük a barátságtalan környezetet - az Endling most 1600 forintért tölthető le a 4990 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

Mordorer

2 hete és 3 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Bencus86

2 hete és 3 napja

Köszi srácok, igen jó pakk a mai is. mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

2 hete és 3 napja

Endling elképesztő, nagyon értékes játék, még ennyiért is megérin nagyon!

Androidon is akciós most.

válasz erre