Napiapp ajánló (2024. február 12.)

2024. február 12.
22.9631
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Expanse: a legendás Dune RTS sajátosságait felvonultató játék, mely a klasszikus PC-s stratégiák nyomdokain haladva három frakció történetét és háborúját meséli el nekünk bázisépítéssel, harcokkal és így tovább - a The Expanse most 149 forintért tölthető le a 479 forintos normál ár helyett.

Chameleon Run: végtelen rohanás egy 3D-s világban, ez a következő játékunk - nyilván stílusát tekintve endless runner - pár szóban, ami egyébként roppant szórakoztató és addiktív élmény tud lenni - a Chameleon Run most 449 forintért tölthető le a 890 forintos alapár helyett.

DYSMANTLE: ebben a nyitott világú akció-RPG-ben tulajdonképpen egyetlen egyszerű célunk van: hogy mindent tönkretegyünk, egy ijesztő szigetről menekülve, gyűjtögetve, craftolva és gyilkolva kell utat törniük maguknak - a DYSMANTLE jelenleg 1899 forint, az alapára 3790 forint lenne.

App Store:

Pocket Rogues: Ultimate: roguelike kedvelők, figyelem, ez a 2D akció-RPG a stílus szerelmeseinek kedvez nem csak stílusában, de látványvilágában is, a roppant hangulatos topdown játékban katakombákban kell megközdenünk ellenségeinkkel - a Pocket Rogues: Ultimate most 499 forintért tölthető le, az alapára 1490 forint lenne.

Milkmaid of the Milky Way: roppant hangulatos és nagyszerű grafikával készített, klasszikus point and click kalandjátékkal folytatjuk a mai iOS sort, amelyben a fagyos Norvégiában kell helyt állnunk, ahol a farmon dolgozó Ruth élete egyik pillnatról a másikra a feje tetejére áll - a Milkmaid of the Milky Way most 499 forintért tölthető le az 1990 forintos normál ár helyett.

Star Survivor:Premium: pörgős űrakciók várnak ránk ebben a roguelike játékban, ahol a flotta utolsó hajójával meg kell küzdenünk számtalan ellenséggel, fejlesztenünk kell fegyverarzenálunkat és saját magunkat is - a Star Survivor:Premium most 999 forintért tölthető le az 1490 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

fonemaker

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Köszönjük srácok!

válasz erre

Tommy

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Mendez

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Chameleon Run volt már ingyenes is, akkor behúztam, Pocket Rogues vizsont most került be! kacsintó smiley

válasz erre

SamsungFan

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Dysmantle iszonyat király!!! mosolygó smiley

válasz erre