Napiapp ajánló (2024. február 19.)

2024. február 19.
21.0881
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Bulbs - A game of lights: a klasszikus Simon mobilos változata ez a roppant addiktív logikai memóriajáték, amelyben a felvillanó lámpák sorrendjét kell megjegyeznünk és megismételnünk - a Bulbs - A game of lights most teljesen ingyenesen tölthető le a 269 forintos normál ár helyett.

Lovecraft's Untold Stories: egy igazi gyöngyszem ez a játék, a kiváló hangulatú és nagyszerű pixelart grafikával megáldott RPG-ben H.P. Lovecraft történetei alapján véletlenszerűen generált pályákon bolyongunk - a Lovecraft's Untold Stories most 489 forintért tölthető le a 2490 forintos alapár helyett.

Caapora Adventure - Native: ebben a nyitott világú, rajzfilmes körítéssel ellátott ügyességi kalandjátékban lehetőségünk nyílik egy vagon fejtörőt megoldani, miközben ugrándozhatunk, úszkálhatunk és bombákat robbanthatunk - a Caapora Adventure - Native jelenleg 390 forint, az alapára 790 forint lenne.

App Store:

The Quest: ez régisulis szerepjáték a legendás Might & Magic sajátosságait ültette át a kis képernyőre, méghozzá kiemelkedő minőség társaságában: drámai történettel, fő- és mellékküldetésekkel és veszélyes ellenfelekkel - a The Quest most 1790 forintért tölthető le, az alapára 3990 forint lenne.

Biz Builder Delux: ebben a városépítős stratégiai játékban nem kisebb feladat vár ránk, mint hogy különféle üzleteket nyissunk minden témában, és mi legyünk a város legmenőbb üzletembere - a Biz Builder Delux most 1490 forintért tölthető le a 3990 forintos normál ár helyett.

FurryFury: Smash & Roll: ebben a gatcha-elemekkel felvértezett PvP orientált mókában szörnyeket kell ide-oda gurítani, a feladatunk pedig elpusztítani az ellenfelek szörnyeit, nekik lökve a sajátunkat, és belezavarva őket különféle ártalmakba - a FurryFury: Smash & Roll most teljesen ingyen tölthető le az 1990 forintos alapár helyett.
2 hozzászólás

Bencus86

2 hónapja,

Köszi srácok! mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

2 hónapja,

FurryFury meglepett smiley De komoly!!!! mosolygó smiley

válasz erre