Napiapp ajánló (2024. február 21.)

2024. február 21.
20.8541
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

RPG Knight Bewitched: régi vágású fantasy RPG-be csöppen, aki letölti ezt a játékot, a kötelező szerelmi szál mellett hősök, kazamaták, bossok, gyűjtögetés és fejlődési rendszer vár ránk ebben a körökre osztott pixelgrafikás retro élményben - az RPG Knight Bewitched most 449 forintért tölthető le a 899 forintos normál ár helyett.

KNIGHTS: ebben a minimalista logikai kirakósban a sakk egyik főszereplője, a ló kapott egymaga helyet, akivel számtalan fejtörőn keresztül kell a megfelelő színű bábut a megfelelő színű elemre helyezni a továbbjutáshoz - és ez bizony keményen feladja a leckét - a KNIGHTS most 259 forintért tölthető le a 379 forintos alapár helyett.

Fran Bow: ebben a roppant hangulatos és egyedi kalandjátékban Fran kalandjaiba csöppenünk bele, aki szemtanúja volt szülei szörnyű halálának, most pedig az Oswald Asylum börtönében kísérleteznek rajta, hogy segítségével felfedezzék az Ultrarealitást - ő azonban haza akar térni Grace nénihez, egyetlen élő rokonához - a Fran Bow jelenleg 2090 forint, az alapára 4190 forint lenne.

App Store:

Fait - The Machine: ebben az atmoszférikus akció-kaland platformjátékban Fait, a szőrös kis lény életébe csöppenünk, aki egy elhagyott gépcivilizáció romjai között próbálja meg kideríteni eredetét - a Fait - The Machine most 499 forintért tölthető le, az alapára 1490 forint lenne.

Tiny Space Academy: ez a minimalista ügyességi játék egy régi klasszikus megidézése: a célunk a kilövő állomásról az űrbe juttatni rakétánkat, majd felfedezni a Naprendszert vele - a Tiny Space Academy most 999 forintért tölthető le a 2490 forintos normál ár helyett.

Pocket Academy 3: az egyetemi világot idézi meg ez a városépítgetős stratégiai játék, amelyben nem csak az iskolát, a termeket, de a kiszolgáló épületeket, kávézókat, éttermeket is nekünk kell felhúzni, és üzemeltetni a komplexumot - a Pocket Academy 3 most 1490 forintért tölthető le az 3990 forintos alapár helyett.
2 hozzászólás

peter97

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Korrekt felhozatal, mindenből van. mosolygó smiley

válasz erre