Napiapp ajánló (2024. február 23.)

2024. február 23.
20.6531
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Evertale: aki szereti az anime hatású játékokat és a különleges RPG-ket, annak itt egy jó ajánlat, ez a játék egy igen jól sikerült és nagyon népszerű RPG, kiváló grafikával és hangulattal, 5 millió letöltés felett a Play-en - az Evertale most ingyen tölthető le a 125 forintos normál ár helyett.

Peace, Death! 2: ebben a játékban az ügyfelek a földlakók, a bizniszünk pedig a nagy kaszásként az hogy hova irányítjuk őket: a mennybe vagy a purgatóriumba - a Peace, Death! 2 most 459 forintért tölthető le a 899 forintos alapár helyett.

Sigma Theory: a jövőben hidegháborút vív az emberiség, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy különféle diplomáciai eszközökkel és "piszkos" módszerekkel megszerezzük a Sigma Theory névre hallgató technológiát - a Sigma Theory jelenleg 1490 forint, az alapára 2790 forint lenne.

App Store:

Templar Battleforce Elite: ebben a klasszikus, retro stílusú felső nézetes RPG-k sajátosságait erőteljesen taktikus ütközetekkel és hadseregépítéssel elegyítő játékban több mint 55 izgalmas küldetést teljesíthetünk majd - a Templar Battleforce Elite most 1490 forintért tölthető le, az alapára 4990 forint lenne.

This Is the President: ebben a játékban az Amerikai Egyesült Államok elnökévé válhatsz - a probléma viszont az, hogy egész életed során rengeteg kétes üzleti gyakorlatban vettél részt, amit most el kell sikálni - a This Is the President most 1300 forintért tölthető le a 4990 forintos normál ár helyett.

Townsmen Premium: mi mást is takarhatna egy olyan cím, mint a Townsmen - nyilván egy városépítős mókát, amit jó grafika mellett hangulatos játékmenet tesz megunhatatlanná - a Townsmen Premium most 349 forintért tölthető le az 1490 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Peace, Death! 2 (és az 1 is mosolygó smiley ) már huppant is a telefonomra!

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Mendez

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Kiváló hétvége! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Köszi srácok, szuper a mai gyűjtemény is! mosolygó smiley

válasz erre