Napiapp ajánló (2024. február 26.)

2024. február 26.
22.1451
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Cyberlords - Arcology PREMIUM: ebben a különleges pixel art sci-fi RPG-ben Asgard Arcology lakói terrorban és elnyomásban élnek, nekünk az ellenállás élére állva az a feladatunk, hogy akciók és sok-sok párbeszéd társaságában megpróbáljuk visszaszerezni a szabadságunkat - a Cyberlords - Arcology PREMIUM most 329 forintért tölthető le a 649 forintos normál ár helyett.

Star Traders: Frontiers: ebben a nyitott világú sci-fi RPG-ben akár kém, csempész, felfedező, kalóz, kereskedő vagy fejvadász is lehetsz, csapatot kell létrehoznod, majd űrhajóddal bejárni a galaxis minden zegét-zugát - a Star Traders: Frontiers most 1799 forintért tölthető le a 2599 forintos alapár helyett.

Heroes of Steel RPG Elite: ebben a nagyszerű poszt-apokaliptikus középkori szerepjátékban négy, félelmet nem ismerő hőshöz csatlakozhatunk egy minden téren múltidéző, vérbeli felső nézetes RPG részeként, méghozzá összetett sztorival, taktikai ütközetekkel és a többi - a Heroes of Steel RPG Elite jelenleg 449 forint, az alapára 1499 forint lenne.

App Store:

Real Cricket 24: az angolszász világban és a tengerentúlon örvend nagy népszerűségnek a krikett, de aki szereti itthon is ezt a fajta sportot, most csapjon a letöltés gombra, rengeteg pálya, játékos és realisztikus fizika vár mindenkit - a Real Cricket 24 most teljesen ingyen tölthető le, az alapára 4490 forint lenne.

Castle Raid 2: ez a játék a várépítős és vármenedzselős stratégiák kedvelőinek okoz nagy örömöt: változatos egységek, intenzív csaták és multiplayer mód is vár ránk egy csodálatos fantáziavilág mellett - a Castle Raid 2 most 999 forintért tölthető le az 1490 forintos normál ár helyett.

Heroes of Steel RPG Elite: ahogy androidon, úgy iOS-en is akciós ez a kiváló retro hangulató poszt-apokaliptikus középkori játék, amelyben négy hős oldalán vehetjük fel a harcot, hogy hatalmas kalandokban vegyünk részt - a Heroes of Steel RPG Elite most 449 forintért tölthető le az 1990 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Chico

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Kösziköszi!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 3 hete

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 3 hete

Szép hétkezdet, köszi! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 3 hete

Cyberlords letöltve, ez rohadt jó!

válasz erre