Napiapp ajánló (2024. február 28.)

2024. február 28.
21.7601
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

RUSTY : Island Survival Pro: élj túl egy lakatlan szigeten az óceán közepén, vadássz vadállatokra, építs bárkát és fedezz fel más szigeteket is, húzódj biztonságos táborba, húzz fel egy igazi házat - egyszerűen élj túl ebben az offline is játszható játékban - a RUSTY : Island Survival Pro most teljesen ingyen tölthető le a 419 forintos normál ár helyett.

Cyber Knights RPG Elite: feladatunk Kiberlovagként egy zsoldoscsoport vezetése, akikkel piszkos vállalatok és utcai harcok közepébe csöppenve kell különböző feladatokat megoldanod: beszivárogni, hekkelni és megsemmisíteni - ebben a jövőben játszódó cyberpunk játékban - a Cyber Knights RPG Elite most 449 forintért tölthető le az 1099 forintos alapár helyett.

LIMBO: David Lynch filmrendező munkásságára hajaz ez a játék, amit talán nem kell senkinek bemutatni, hiszen egy óriási indie sikerről van szó az előző évtizedből, az oldalnézetes platformer játékmenete mellett különleges megjelenésével igyekszik levenni minket a lábunkról - a LIMBO jelenleg csak 199 forint, az alapára 2099 forint lenne.

App Store:

Fury Unleashed: egészen különleges és egyedi platformer ez a játék, amely nem csak kinézetével, de pörgős játékmenetével is levesz mindenkit a lábáról - a feladatunk természetesen minden akadályon (amik elég kemények!) átverekedni magunkat - a Fury Unleashed most 499 forintért tölthető le, az alapára 2490 forint lenne.

Burger Bistro Story: egy gyorsétterem létrehozása és komplett menedzselése lesz a feladata annak aki letölti ezt a játékot: a feladat nem olyan egyszerű hiszen saját recepteket is ki kell találno a konyhában, hogy a vendégeket magadhozd csalogasd - a Burger Bistro Story most 1490 forintért tölthető le a 2990 forintos normál ár helyett.

Pocket Skate: igazi gördeszkás őrület ez a játék, a pörgős játékmenet és a nagyszerű hangulat mellett számos karakter és deszka, millió trükk, ranglisták, matricák és egyéb érdekességek várnak minket - a Pocket Skate most teljesen ingyen tölthető le az 1990 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

fonemaker

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ingyenesek már csorognak is lefele! kacsintó smiley

válasz erre

Chico

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Pocket Skate behúzva!

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Fury Unleashed nagyon atom!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Köszi srácok, roppant kellemes a mai felhozatal! mosolygó smiley

válasz erre