Napiapp ajánló (2024. január 15.)

2024. január 15.
12.0861
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Evertale: aki szereti az anime hatású játékokat és a különleges RPG-ket, annak itt egy jó ajánlat, ez a játék egy igen jól sikerült és nagyon népszerű RPG, kiváló grafikával és hangulattal, 5 millió letöltés felett a Play-en - az Evertale most teljesen ingyenes a 125 forintos alapár helyett.

ScourgeBringer: eben a pixelgrafikus, oldalnézetes játékban Kyhra, a magányos harcos lesz a főhősünk, akivel ősi gépek és folyamatosan változó katakombák között fogunk kalandozni - a ScourgeBringer most 1790 forintért tölthető le a 2790 forintos alapár helyett.

Lil Big Invasion: Dungeon Buzz: ha szeretnél valami jóféle ügyességi platformer kalandjáték mixet a könyvtáradba, akkor remek hírünk van, mivelhogy itt egy kiváló játék - az Lil Big Invasion: Dungeon Buzz jelenleg teljesen ingyenes, az alapára 790 forint lenne.

App Store:

Car Drifting Games: ez az igencsak hangulatos autóverseny játék rengeteg autót, változatos pályákat, dinamikus időjárást, globális versenyeket és ranglistát is kínál - irány hát a városi driftelés! - a Car Drifting Games most teljesen ingyenes, az alapára 4990 forint lenne.

Neighbours back From Hell: ebben a játékban Woodyt irányítjuk, akinek egy fiktív tévéműsor két évadján keresztül meg kell tréfálnia szomszédját: egy célunk van, hogy nyomort teremtsünk a szomszédnak - a Neighbours back From Hell most 990 forintért tölthető le a 2490 forintos normál ár helyett.

Fill me up - Block Brain Game!: ez a minimalista logikai játék egy igazi agykikapcsolós puzzle, ami letisztult, egyszerű külsejével hoz okos, gondolkodós játékélményt - a Fill me up - Block Brain Game! most ingyen tölthető le az 1490 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

SamsungFan

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Kiváló hétkezdet!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Hu ez nagyon korrekt felhozatal lett! mosolygó smiley

válasz erre

Chico

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 2 hete

Ejha, ez nem lett gyenge nap! mosolygó smiley

válasz erre