Napiapp ajánló (2024. január 17.)

2024. január 17.
11.1311
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Last Dream (Full): a kalandjátékok keverednek a feladványokkal ebben a misztikus, paranormális játékban, mely egy fantasztikus casual puzzlerként igazán különleges történetet tár elénk, a főszerepben egy rejtélyes nyomozással - a The Last Dream most 379 forint a 999 forintos alapár helyett.

Machinarium: ismét akcióban az Amanita Design elképesztően egyedi és nagyszerű logikai kalandjátéka, amelyben Josef, a robot menti meg barátnőjét, Bertát - egyenesen robotvárosban - a Machinarium most 799 forintért tölthető le az 1599 forintos alapár helyett.

Stormhill Mystery (Full): ez a kalandjáték a tárgykeresős és a point and click stílusok keveredéséből született, a végeredmény pedig egy enyhén horrorisztikus körítéssel nyakon öntött élmény, amelyben családunk múltját kell felderítenünk - a Stormhill Mystery (Full) jelenleg 379 forint, az alapára 999 forint lenne.

App Store:

Corgi Dreamland: nagyon bájos és igazán mozgalmas - a Super Mario alapjaira épülő - platformer ez a játék, amelyben egy kutyussal kell végigverekednünk magunkat számos veszélyen keresztül - a Corgi Dreamland most teljesen ingyenes, az alapára 499 forint lenne.

My City : Mansion: a luxusvilágba csöppenhetünk be (vagyis inkább a gyerekek) ezzel a játékkal, ahol saját kastélyunkban élhetünk, helikopterrel repkedhetünk, csúcs verdákkal száguldozhatunk és a kaját is egy robotséf készíti - a My City : Mansion most ingyenesen tölthető le az 1990 forintos normál ár helyett.

60 Parsecs!: egy poszt-apokaliptikus, sci-fi alapú történetet élhetünk át ebben a kalandjátékban, melyben saját űrállomásunkon 60 másodpercünk lesz arra, hogy megelőzzünk egy katasztrófát - a 60 Parsecs! most 999 forintért tölthető le az 1990 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

Mendez

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Uhh nem maradtam le a Corgi Dreamlandről! mosolygó smiley Nagyon tetszik!

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Az ingyenesek már jönnek is! kacsintó smiley

válasz erre

peter97

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

De jó a kínálat ismét!

válasz erre

Chico

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

iOS de komoly napot kapott!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nagyon köszi srácok!

válasz erre