Napiapp ajánló (2024. január 19.)

2024. január 19.
9.2551
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Devils & Demons Premium: nem mai csirke, de az egyik legjobb mobilos stratégiai szerepjáték következő ajánlatunk, amelyben izometrikus nézetből harcolunk démonokkal, élőhalottakkal és megannyi pokoli rémséggel egy sötét fantáziavilágban - a Devils & Demons Premium most 329 forint a 999 forintos alapár helyett.

Cytus II: ebben a különleges, futurisztikus hatásokat felvonultató ritmusjátékban folyamatos, ritmikus tapicskolással tudjuk teljesíteni a pályákat és ismerhetünk meg egy nagyszerű történetet - a Cytus II most teljesen ingyenesen tölthető le a 999 forintos alapár helyett.

Dungeon Princess 2 : RPG: ebben a retro hangulatú akció RPG-ben a 8 bites grafika és régivágású játékmenet teremt nafgyszerű alapot a játékmenethez, amiben egy hercegnővel és alattvalóival kell a Börtön legmélyebb pontja felé küzdenünk magunkat - a Dungeon Princess 2 : RPG jelenleg nulla forint, az alapára 1499 forint lenne.

App Store:

Sparklite: színes-szagos, roppant hangulatos roguelike ez a játék, amelyben kalandos utunk során számos ellenfél és persze barát is vár ránk, amíg elérjük célunkat, megmentjük világunkat a kapzsi Bárótól - a Sparklite most 999 forint, az alapára 3499 forint lenne.

Cytus II: nem csak androidon, de iOS-en is akciós ez a különleges, futurisztikus hatásokat felvonultató ritmusjáték, amelyben rengeteg élmény vár ránk - a Cytus II most ingyenesen tölthető le a 999 forintos normál ár helyett.

Monkey Bongo: ebben az Angry Birds játékmenetére épülő appban a majmok etetése a feladatunk, ami messze nem olyan könnyű feladat, mint ahogy hangzik, hiszen számos nehezítés vár ránk - a Monkey Bongo most 499 forintért tölthető le a 999 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

fonemaker

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nagyszerű péntek kerekedett ebből!

válasz erre

Chico

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Korrekt hétvégi felhozatal, nagyon köszönjük!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Sparklite ennyit NAGYON megér, rohadt jó game!

válasz erre