Napiapp ajánló (2024. január 22.)

2024. január 22.
8.8021
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Lost Treasure 2: a kincskeresés a feladatunk ebben a rejtvényekkel átszőtt, klasszikus point and click kalandjátékban, a helyszín pedig mi lehetne más, mint egy csodálatos szigetcsoport - várnak az ősi templomok, a misztikus szobrok és helyszínek - a Lost Treasure 2 most teljesen ingyenes az 1990 forintos alapár helyett.

LIMBO: David Lynch filmrendező munkásságára hajaz ez a játék, amit talán nem kell senkinek bemutatni, hiszen egy óriási indie sikerről van szó az előző évtizedből - a LIMBO most mindössze 199 forintért tölthető le a 2099 forintos alapár helyett.

Cooking Kawaii - cooking games: bújj egy menő séf bőrébe, vagyis séfkabátjába és főzz le mindenkit ebben a színes főzős mókában, és persze építsd is meg egyre jobb és jobb éttermeidet - a Cooking Kawaii - cooking games jelenleg nulla forint, az alapára 379 forint lenne.

App Store:

Lost Treasure 2: nem csak androidon, de iOS-en is ingyenes cetlit kapott ez a kalandjáték - puzzle keverék, amelyben rejtélyes szigeteken kell miszikus dolgokat megfejtenünk - a Lost Treasure 2 most ingyenes, az alapára 1999 forint lenne.

Legacy 3 - The Hidden Relic: a Legacy sorozat harmadik epizódjában fiatal archeológusunkkal újabb misztikus kalandba keveredünk majd, hiszen elveszett mentorunkat, a professzort kell megtalálnunk egy ősi piramisban - a Legacy 3 - The Hidden Relic most ingyenesen tölthető le a 999 forintos normál ár helyett.

My City : Newborn Baby: 4-12 éves gyermekeknek szól ez a játék, amelyben egy (illetve akár több) újszülött első hónapjait követhetik nyomon a gyerekek, amelyben az orvosi rendelő, a szülőszoba, a bölcsi és egyedbek is megjelennek - a My City : Newborn Baby most ingyenesen tölthető le az 1999 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

fonemaker

1 hónapja, 6 napja

Az komoly pakk lett mára!

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 6 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 6 napja

Az a kemény hogy a hat játékért összesen 199 forintot kell kiperkálni! röhögő smiley Nagyon durva!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 1 hete

Ismét jól indul a hét! mosolygó smiley Köszi srácok!

válasz erre