Napiapp ajánló (2024. január 26.)

2024. január 26.
8.3561
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

SPHAZE: Sci-fi puzzle game: rövid ideig ismét ingyenessé vált ez a kiváló minőségű, minimalista, de igen kellemes kinézetű logikai játék, amit mi is különösen szeretünk a mai napig - a SPHAZE: Sci-fi puzzle game most teljesen ingyenes az 189 forintos alapár helyett.

Defense Zone 3 Ultra HD: akcióban vannak a Defense Zone játékok egy rövid ideig (klikkelj a fejlesztő nevére), a tower defense műfajában igen jól sikerült játékok közül mi most a legutolsót választottuk ki - a Defense Zone 3 Ultra HD most ingyen tölthető le a 890 forintos alapár helyett.

Minesweeper Pro: ha van játék, amit nem lehet megunni, akkor az a pasziánsz és az aknakereső - most ez utóbbi egy modern köntösbe bújtatott klasszikusa van terítéken - a Minesweeper Pro jelenleg nulla forint, az alapára 690 forint lenne.

App Store:

Agile 3: ez a minimalista kinézetű ügyességi - logikai játék immáron tíz éve található meg az alkalmazásboltban, ennek örömére pedig kapott egy nagy akciót, induljon hát a pöttyök pötyögése - az Agile 3 most teljesen ingyenes, az alapára 999 forint lenne.

SPHAZE: Sci-fi puzzle game: nem csak androidon, de iOS-en is megkapta az ingyenes cimkét ez az ügyeségi - logikai - puzzle játék, akiváló szórakozást érdemes hát letölteni - a SPHAZE: Sci-fi puzzle game most ingyenesen tölthető le a 499 forintos normál ár helyett.

Neo Monsters: zárjuk a sort egy igazán addiktív stratégiai RPG-vel, amelyben 4v4 csatákat játszhat egymással, két, akár 16 szörnyből álló csapat - a Neo Monsters most ingyenesen tölthető le a 499 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Ronalddo

1 hónapja, 2 napja

Szuper nap volt ez is! mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 2 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Mendez

1 hónapja, 2 napja

Köszönjük a gyűjtést srácok!

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 3 napja

Hát az elég kemény nap így! röhögő smiley

válasz erre