Napiapp ajánló (2024. január 29.)

2024. január 29.
8.0901
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

World War 3 - Tower Defense: hogy - hogy nem, címéhez hűen egy harmadik világháborúban játszódó tower defense játékkal lesz gazdagabb aki letölti ezt az appot, amiben 55 szinten kell átverekedni magunkat megannyi helyzeten - a World War 3 - Tower Defense most teljesen ingyenes a 299 forintos alapár helyett.

Neo Monsters: ebben az igazán addiktív, körökre osztott harcokból álló stratégiai RPG-ben 4v4 csatákat játszhat egymással két, akár 16 szörnyből álló csapat - a Neo Monsters most ingyen tölthető le a 125 forintos alapár helyett.

The Lonely Hacker: ha szeretnéd kipróbálni, milyen egy hacker élete, itt az alkalom, törd fel bármelyik ország bármely szerverét, persze nem élesben, és még a sittet is megúszod - a The Lonely Hacker jelenleg nulla forint, az alapára 788 forint lenne.

App Store:

My City : Wildlife Camping: újabb My City játék kapott ingyenes cetlit átmenetileg - a gyerekek, de még inkább a szülők legnagyobb örömére - , a mostani játékban irány a természet, lehet halászni, tábort építeni, még ősi romokat is felfedezni - a My City : Wildlife Camping most teljesen ingyenes, az alapára 1999 forint lenne.

MiniGames - Watch Games Arcade: igazi retrobomba ez a játékpakk, amelyben 22 különböző játék kapott helyet (van benne néhány modern is), olyan mintha a zsebünkben vinnék egy komplett játéktermet - ráadásul nem csak iPaden és iPhone-on játszhatunk, de még Apple Watchon is! - a MiniGames - Watch Games Arcade most ingyenesen tölthető le a 999 forintos normál ár helyett.

Chloe Puzzle Game: imádnivaló pixelart grafikával csábít mindenféle logikai feladat megoldására ez a játék, ami összesen 72 különböző pályát tartalmaz - címének némileg ellentmondva inkább ügyességi és logikai szintekből áll - a Chloe Puzzle Game most ingyenesen tölthető le a 499 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Mendez

3 hete és 6 napja

Ez igen! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

3 hete és 6 napja

Kösziköszi! mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

1 hónapja,

Nagyszerű nap! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja,

De kemény nap megint! röhögő smiley Hát nagyon köszi srácok!

válasz erre