Napiapp ajánló (2024. január 31.)

2024. január 31.
8.0541
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Emoji Crusher: a match3 játékok sorát bővíti ez az app, amiben emojik a főszereplők: a játékmenet a szokásos, az azonos színű fejeket kell megérinteni és már robbannak is a röhögő fejek - az Emoji Crusher most teljesen ingyenes a 299 forintos alapár helyett.

Epic Coaster VR: irány a virtuális vidámpark, ülj fel egy extrém hullámvasútra és mehet a száguldás a számos helyszín és őrültebbnél őrültebb szerelvény egyikén - az Epic Coaster VR most ingyen tölthető le a 399 forintos alapár helyett.

Lowriders Comeback 2: Cruising: less bele a lowriderek különleges világába, készíts saját autót, fejlesztgesd és a versenyek során próbáld is ki a kocsik ugráltatásának művészetét - a Lowriders Comeback 2: Cruising jelenleg nulla forint, az alapára 690 forint lenne.

App Store:

A Short Tale: különleges point and click kalandjátékba csöppen, aki letölti ezt az appot: Jason összemegy egészen hangyányira és így, ebből a szemszögből kell felfedezni testvére szobáját, ami rengeteg titkot rejt - a A Short Tale most teljesen ingyenes, az alapára 1999 forint lenne.

Station 117: a Csendes-óceán mélyén fekvő rejtélyes kutatólaborba, a Station 117-be látogatunk el főhősünkkel, ahol számos puzzle, titok és rengeteg humoros pillanat vár ránk - a Station 117 most ingyenesen tölthető le a 999 forintos normál ár helyett.

Another Tomorrow: az első személyű felfedezést egyesíti a szabadulószoba elemekkel ez a játék, amelyben egy ismeretlen helyen ébredünk, ahol gyönyörűen kinéző diorámákban kell fényképeket készítenünk, hogy rejtvényeket oldjunk meg - az Another Tomorrow most ingyenesen tölthető le a 2999 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

Mendez

3 hete és 4 napja

De korrekt nap, szuper!

válasz erre

Ronalddo

3 hete és 4 napja

Köszönjük a válogatást!

válasz erre

Chico

3 hete és 4 napja

Nagyszerű felhozatal! MInden bezsákolva!

válasz erre

Bencus86

3 hete és 5 napja

Ismét brutál nap! mosolygó smiley Köszönjük!

válasz erre

SamsungFan

3 hete és 5 napja

Egy hete csak és kizárólag ingyenesen jönnek a játékok! IMÁDOM!!!! röhögő smiley

válasz erre