Napiapp ajánló (2024. július 1.)

2024. július 01.
5.2091
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Megapolis: ebben a játékban megépíthetjük saját városunkat, melynek nemcsak felhúzásáról, hanem menedzseléséről is gondoskodunk kell majd, miközben figyelembe vesszük a lakók kívánságait és igényeit és a közlekedést is - a Megapolis most ingyen tölthető le az 1590 forintos ár helyett.

Boom Land: ez az ügyességi játék kicsit - na jó, valójában pontosan - olyan mint az Angry Birds, csak épp nem madarakkal és malacokkal, hanem robbanó kis bombákkal: a három világban pedig 72 szint áll rendelkezésünkre hogy kiéljük rombolási vágyainkat - a Boom Land jelenleg ingyen lehet a tiéd, az alapára 359 forint lenne.

Cat Lady: nagyon érdekes kártyajátékot takar ez az ajánlat, ami macska kedvelőknek egyenesen kánaán lesz: cicákat kell örökbe fogadnunk, etetnünk és ápolnunk, mindezt pár perces játékmenetekben, ami kiváló alkalmi játékká teszi - a Cat Lady jelenleg 590 forint, az alapára 1299 forint lenne.

App Store:

Cat Lady - The Card Game: nem csak androidon, de iOS-en is akciós cetlit kapott ez a különleges, alkalmi kártyajáték, amiben cicákkal kell foglalkoznunk gyors lefolyású játékmenetekben - a Cat Lady - The Card Game most 499 forintért tölthető le az 1499 forintos alapár helyett.

Pocket Rogues: Ultimate: roguelike kedvelők, figyelem, ez a 2D akció-RPG a stílus szerelmeseinek kedvez nem csak stílusában, de látványvilágában is, a roppant hangulatos topdown játékban katakombákban kell megközdenünk ellenségeinkkel - a Pocket Rogues: Ultimate most 499 forint az 1499 forintos normál ár helyett.

Star Survivor:Premium: pörgős űrakciók várnak ránk ebben a roguelike játékban, ahol a flotta utolsó hajójával meg kell küzdenünk számtalan ellenséggel, fejlesztenünk kell fegyverarzenálunkat és saját magunkat is - a Star Survivor:Premium most 499 forintért tölthető le az 1499 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

Chico

1 hete és 5 napja

Kösziköszi! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

1 hete és 5 napja

Köszi srácok!

válasz erre

fonemaker

1 hete és 5 napja

Nagyon király a mai pakk! mosolygó smiley

válasz erre