Napiapp ajánló (2024. július 5.)

2024. július 05.
4.9311
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Bricks Breaker Pro: címéhez hűen ez a játék természetesen egy falbontó, de bizony jóval nehezebb az átlagosnál, rengeteg pálya és különféle nehezítés vár ránk, eredményeinket pedig világranglistán hasonlíthatjuk össze másokkal - a Bricks Breaker Pro most ingyen tölthető le az 1790 forintos ár helyett.

Legend of The Moon2: Shooting: a múltba repít vissza ez a nagyszerű retro akciójáték, amelyben topdown shooterként természetesen űrhajóval, lézerekkel és hatalmas bombákkal kell harcolnunk - a Legend of The Moon2: Shooting jelenleg 99 forintért lehet a tiéd, az alapára 690 forint lenne.

Jewels Charm: Match 3 Game Pro: match-3 kedvelőknek igencsak csillogó gyöngyszemet sikerült most találnunk, ebben a játékban több száz szint vár, ráadásul napi kihívások is színesítik a gyémánt robbantgató játékosok életét - a Jewels Charm: Match 3 Game Pro jelenleg teljesen ingyenes, az alapára 1099 forint lenne.

App Store:

Zoombinis - Logic puzzles: (csak iPad vagy macOS!) a kilencvenes évek klasszikus, díjnyertes kirakós játékának logikai platformerként megalkotott, igencsak látványos digitális változatában egy kis kék lényeket kell végigvezetnünk az egyre nehezedő pályákon és megmenekülni a gonosz Puffanók börtönéből - a Zoombinis - Logic puzzles most teljesen ingyen tölthető le az 1499 forintos alapár helyett.

Lanota - Music game with story: ebben a dinamikus és pörgős ritmusjátékban a feladatunk a világ megmentése a zene erejével, ehhez pedig fel kell fedeznünk a dallamokat a világban, megközdeni a bossokkal a nagyszínpadon és közben saját slágerlistánkat összeállítani - a Lanota - Music game with story most ingyen tölthető le az 999 forintos normál ár helyett.

Titan Quest HD: igazi gyöngyszem ez a játék, amely a 2006-ban megjelent, legendás PC-s RPG nagyszerű átültetése mobilokra: a Diablo-klónként aposztrofálható játékban az ókori görög és római mitológiák világába csöppenünk - a Titan Quest HD most 349 forintért tölthető le az 1499 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Mendez

1 hete

Ez igen szép pakk, nagyon köszi!

válasz erre

Bencus86

1 hete és 1 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Chico

1 hete és 1 napja

Nagyon köszi! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

1 hete és 1 napja

Szuper nap, nagyon köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre