Napiapp ajánló (2024. július 10.)

2024. július 10.
4.6211
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Endurance: dead space Premium: a régi játékok hangulatát idézi meg ez a 8 bites megjelenésű RPG és akciójáték keverék, az élmény azonban mai: egy űrhajón kell irtanunk a megszálló katonákat, mindezt kazamatás hangulatba csomagolva - az Endurance: dead space Premium most 119 forintért tölthető le a 999 forintos ár helyett.

Dicey Dungeons: ennek a rogulike és kártyagyűjtögetős RPG keverék játéknak az alapját a kockadobások véletlenszerűsége adja, mint a klasszikus szerepjátékoknál, azonban itt sajátos élményekkel kecsegtet a műfaj kedvelői számára - a Dicey Dungeons jelenleg 1190 forintért lehet a tiéd, az alapára 1890 forint lenne.

Earthlings Beware!: ebben a klasszikus árkád stílusú, gyors akciók élményét garantáló akciójátékban roppant egyedi az alapfelállás, robotok támadják meg bolygónkat és egy kissrác bőrébe bújva feladatunk felszámolni az inváziót - az Earthlings Beware! jelenleg mindössze 89 forint, az alapára 369 forint lenne.

App Store:

Candy Disaster TD: rengeteg cukorkaszínű mókára számíthat aki letölti ezt a toronyvédelmi stratégiai játékot, amiben három témát, három nehézségi szintet és 43 szörnyet, valamint 73 pályát fedezhetünk fel - a Candy Disaster TD most 499 forintért tölthető le a 2499 forintos alapár helyett.

The Tiny Bang Story: ebben a gyönyörű, kézzel rajzolt kalandjátékban egy pici bolygót talál el egy meteor, a világ darabjaira hullik - a mi feladatunk különböző fejtörőkön át helyreállítani a rendet és a bolygó jövőjét - a The Tiny Bang Story most 499 forintért tölthető le a 2499 forintos normál ár helyett.

Car Mechanic Tycoon: ha mindig is érdekelt az autószerelés világa, akkor szerezd be most magadnak ezt a minimalista megjenelésű de annál összetettebb játékot, melyben a feladatod legkülönfélébb járművek megépítése, szépítése és persze javítása - a Car Mechanic Tycoon most ingyenesen tölthető le az 1999 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Chico

2 napja és 23 órája

Szuper pakk lett, köszi!

válasz erre

Ronalddo

3 napja és 3 órája

Köszi srácok!

válasz erre

fonemaker

3 napja és 6 órája

Endurance nagyon ****a!

válasz erre

Mendez

3 napja és 9 órája

Jó kis akciók.

válasz erre