Napiapp ajánló (2024. június 7.)

2024. június 07.
8.6441
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Animal Farm Parking Jam Legend: több népszerű játékstílust - az alapot a match-3 adja - kevertek össze a fejlesztők ebben a játékban, és az egészet megspékelték haszonállatokkal: így csirke, disznó, marha és birka játssza a főszerepet - az Animal Farm Parking Jam Legend most teljesen ingyen tölthető le a 2599 forintos normál ár helyett.

Million Onion Hotel: érdekes kis stílusmix ez a játék, tulajonképpen egy akció-puzzle hibrid, ráadásul imádnivaló pixelart grafikával 30 ellenséggel, 70 történetkártyával és egy bizarr történettel - a Million Onion Hotel most 590 forint az 1799 forintos alapár helyett.

The Last Game: ebben a pixelart grafikás, minimalista roguelite játékban 11 karakter és több mint száz pálya vár ránk egy börtön-labirintusban, ráadásul csatáinkat nem csak egyedül, de négy fős coopban is megvívhatjuk - a The Last Game jelenleg 499 forint, az alapára 790 forint lenne.

App Store:

ATOM RPG: már nevében is igencsak stramm megjelenést kölcsönöz ez a játék, amely a világháború idején ad nekünk egy érdekes szerepjátékos élményt, remek karakterkészítővel és megannyi mással egyetemben - az ATOM RPG most 1490 forintért tölthető le a 4990 forintos alapár helyett.

Hyperforma Premium: több díjat is besöpört már - megérdemelt módon! - ez a jövő kiberterében játszódó történet, amely egy színes, látványos ügyességi kihívás, rengeteg fejtörővel - a Hyperforma Premium most 999 forintért tölthető le a 2499 forintos normál ár helyett.

Hero Emblems II: a match-3 puzzlerek élményét az akcióban dúslakodó szerepjátékok sajátosságaival elegyíti ez a Puzzle Quest nyomdokain járó játék, amelyben hőseink oldalán fel kell fedeznünk egy szép fantáziavilágot, miközben a félelmetes szörnyekkel csatározhatunk - a Hero Emblems II most 1790 forintért tölthető le a 3490 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

Bencus86

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Chico

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Kiváló felhozatal!

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Nagyon köszi srácok!

válasz erre