Napiapp ajánló (2024. június 10.)

2024. június 10.
4.3361
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Jewels Planet - Match 3 Games: ilyen címmel mi mást is kaphatnánk, mint egy match-3 játékot, annak minden megszokott elemével: az offline is játszható drágakőgyűjtögetős játék több száz szintet kínál - a Jewels Planet - Match 3 Games most teljesen ingyen tölthető le a 999 forintos normál ár helyett.

Legend of Keepers: a dungeonok fosztogatásában most a másik oldalon állunk, ezúttal a gonosztevők szerepébe bújunk és a hősök életét fogjuk megnehezíteni - a Legend of Keepers most 595 forint az 1990 forintos alapár helyett.

Dungeon Squad: ebben a roguelike RPG játékban a sötét oldalra állunk át hiszen a feladatunk, hogy legyőzzük a Fény Hadseregét a Sötét Istenek segítségével, szörnyekből álló csapatunkkal el kell foglalnunk a nyugodt területeket hogy elhozzuk a káoszt - a Dungeon Squad jelenleg 1190 forint, az alapára 1799 forint lenne.

App Store:

Snake Game: Eat. Grow. Survive: nagy valószínűséggel nem lesz meglepetés: ez a játék bizony a tipikus snake, azonban elképesztően minimál stílusban kell összeszednünk úgy az almákat, hogy ne harapjon a kígyó a farkába - a Snake Game: Eat. Grow. Survive most ingyen tölthető le a 4990 forintos alapár helyett.

DungeonSquad: nem csak androidon, de ios-en is akciós most ez a roguelike RPG, amiben a sötétség hadseregét kell győzelemre vinnünk - a DungeonSquad most 1490 forintért tölthető le a 2499 forintos normál ár helyett.

Transport INC: természetesen mi mást is takarhatna egy ilyen cím, mint egy szállítási menedzselős játékot, amelyben a célunk megelőzni minden versenytársunkat és kis családi vállalkozásból óriási szállítmányozási céggé válni - a Transport INC most 1490 forintért tölthető le a 2490 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

fonemaker

2 napja és 9 órája

Nagyszerű a kínálat. Ingyen még match3 is jöhet. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

2 napja és 10 órája

Kösziköszi!

válasz erre

Mendez

2 napja és 15 órája

Nem rossz hétkezdet. mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

2 napja és 22 órája

Köszi srácok, match3 behúzva! mosolygó smiley

válasz erre