Napiapp ajánló (2024. június 12.)

2024. június 12.
8.1151
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Empire of the Gods: a kártyajátékok szerelmeseinek jön most egy gyöngyszem: ebben a játékban hatalmas városokat kell építeni, egy Nílus menti kis törzsből az ókori világ legnagyobb városát kell felhúzni - a Empire of the Gods most teljesen ingyen tölthető le a 790 forintos normál ár helyett.

Hero of the Kingdom II: elrabolták a húgodat és egy messzi helyre cipelték: nincs más lehetőséged, mint útra kelni, és megkeresni őt, óceánon, hegyeken és völgyeken át ebben az nagyszerű RPG-ben - a Hero of the Kingdom II most teljesen ingyenes az 3099 forintos alapár helyett.

Minecraft: valószínűleg ez az a játék, amiről nem kell szinte semmit írni, hiszen ha valaki nem élt az elmúlt évtizedekben egy idegen bolygón, akkor nagyon jól tudja hogy a kockás építkezős játék óriási siker - a Minecraft jelenleg 899 forint, az alapára 3490 forint lenne.

App Store:

Rally Stars: irány Barcelona és Nürburgring, ebben a kiváló minőségű versenyjátékban számos pálya és verda vár rád, akár egyedül rallyznál, akár online másokkal mérettetnéd meg magad - a Rally Stars rövid ideig most ingyen tölthető le az 1990 forintos alapár helyett.

BATTLESHIP: az ősrégi Torpedó játékból készült egy film, a Battleship, amiből pedig készült ez a játék, amely a klasszikus mód mellett egy teljesen új élményt is kínál - a BATTLESHIP most 499 forintért tölthető le az 1490 forintos normál ár helyett.

Avernum 2: Crystal Souls HD: (iPad!) a Spiderweb Software nagyszerű fantasy szerepjátékában több mint 40 órányi játékélmény vár ránk, miközben több mint 100 várost és dungeont tisztítunk meg a különféle rémségektől - az Avernum 2: Crystal Souls HD most 1990 forintért tölthető le a 4990 forintos alapár helyett.
7 hozzászólás

marco

1 hónapja, 2 napja

mefi88 írta:
Avernum2 csak iPad kompatibilis, iPhone nem szomorú smiley
Igaz, javítottam is. Mindig odaírom, sajna most kimaradt.

válasz erre

peter97

1 hónapja, 2 napja

Rally játék igen király. mosolygó smiley

válasz erre

mefi88

1 hónapja, 3 napja

Avernum2 csak iPad kompatibilis, iPhone nem szomorú smiley

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 3 napja

Nagyon köszi srácok!

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 3 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 3 napja

Köszi srácok! mosolygó smiley Kettő is behúzva!

válasz erre

Mendez

1 hónapja, 3 napja

Nagyszerű gyűjtemény a mail, köszönjük!

válasz erre