Napiapp ajánló (2024. május 10.)

2024. május 10.
11.8211
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Door Kickers: ha bírod a taktikai játékokat, netán a kommandós tematika is megfog, akkor ajánljuk figyelmedbe ezt a SWAT-egységeket fókuszba állító akciójátékot - a Door Kickers most 700 forintért tölthető le az 1399 forintos normál ár helyett.

Color Defense - Tower Strategy: ez a nagyon egyedi tower defense játék rengeteg pályával és egyedülálló élménnyel emeli magasabb szintre a stílust, a minimalista grafika ellenére roppant additkív alkalmi játékkal állunk szemben - a Color Defense - Tower Strategy most 489 forintért le az 1390 forintos alapár helyett.

Undergrave -Tactical Roguelike: ebben a rogulike-elemekkel átszőtt, múltidéző stílussal rendelkező oldalnézetes platformerben egy névtelen hős oldalán a legkülönfélébb szörnyekkel és démonokkal harcolunk a dungeonok kitakarítása során - az Undergrave -Tactical Roguelike jelenleg 590 forint, az alapára 1190 forint lenne.

App Store:

Door Kickers: Action Squad: a nyolcbites sidescroller platformerek táborát erősíti ez a játék, amelyben egy kőkemény elitcsapattal kell rommá rombolni mindent ami az utunkba kerül - a Door Kickers: Action Squad most 499 forintért tölthető le az 1499 forintos alapár helyett.

Templar Battleforce Elite: ebben a klasszikus, retro stílusú felső nézetes RPG-k sajátosságait erőteljesen taktikus ütközetekkel és hadseregépítéssel elegyítő játékban több mint 55 izgalmas küldetést teljesíthetünk majd - a Templar Battleforce Elite most 1790 forintért tölthető le a 4990 forintos normál ár helyett.

Star Traders: Frontiers: ebben a nyitott világú sci-fi RPG-ben akár kém, csempész, felfedező, kalóz, kereskedő vagy fejvadász is lehetsz, csapatot kell létrehoznod, majd űrhajóddal bejárni a galaxis minden zegét-zugát - a Star Traders: Frontiers most 1490 forintért tölthető le a 3499 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

fonemaker

1 hónapja, 5 napja

Kösziköszi!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 5 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 5 napja

Door Kickers behúzva! mosolygó smiley Ez a verzió még nm volt meg.

válasz erre