Napiapp ajánló (2024. május 13.)

2024. május 13.
7.2581
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Gravity Force: pontosan olyan nehéz mint amilyennek hangzik, a gravitáció leküzdése a feladatunk ebben az ügyességi játékban, ráadásul a feladat egyre és egyre nehezebb - a Gravity Force most teljesen ingyen tölthető le az 1199 forintos normál ár helyett.

Bagatur Chess Engine: ritka meglepetés a következő ajánlatunk, hiszen a sakkjátékok nagyon háttérbe szorultak az elmúlt évtizedekben, pedig az egyik legjobb készségfejlesztő és a stratégiai érzéket is nagyon építi - a Bagatur Chess Engine most ingyen tölthető le az 1899 forintos alapár helyett.

The Squirrel Maze: a bomberman alapjaira épülő játékban egy mókussal kell véletlenszerűen létrhozott, ezáltal mindig más és más labirintusokban felszedni a kaját, ráadásul más állatokkal is meg kell küzdenünk - a The Squirrel Maze jelenleg nulla forint, az alapára 1490 forint lenne.

App Store:

Chameleon Run: végtelen rohanás egy 3D-s világban, ez a következő játékunk - nyilván stílusát tekintve endless runner - pár szóban, ami egyébként roppant szórakoztató és addiktív élmény tud lenni - a Chameleon Run most 499 forintért tölthető le a 990 forintos alapár helyett.

PlunderChess: talán senkit nem fog meglepetésként érni, hogy a PlunderChess cím alatt egy sakkjátékkal lesz gazdagabb aki most a letöltés gombra nyom - a PlunderChess most teljesen ingyen tölthető le a 499 forintos normál ár helyett.

Absolute Drift: ebben a játékban hat különféle autó vár ránk, 34 eltérő pálya társaságában, melyek mindegyikén az lesz a feladatunk, hogy végigcsúszkáljuk az egészet a rajttól a célig, miközben nem törjük össze magunkat - az Absolute Drift most 499 forintért tölthető le az 1499 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

Mendez

2 hete és 2 napja

Jól indul a hét! mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

2 hete és 2 napja

Kösziköszi!

válasz erre

fonemaker

2 hete és 2 napja

Köszi srácok, király lett a felhozatal!

válasz erre