Napiapp ajánló (2024. május 15.)

2024. május 15.
7.1151
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

realMyst: az eredetileg 1993-ban megjelent kultikusnak számító point and click mestermű, a Myst mobilos portja extra tartalmakkal, megújult grafikával és hangokkal vár egy rejtélyes és misztiku szigeten - a realMyst most mindössze 449 forintért tölthető le a 3190 forintos normál ár helyett.

Summer Catchers: csodálatos grafikával megalkotott oldalnézetes kaland-platformer ez a pixel art játék, amelyben Chu, egy fiatal lány kalandjait ismerhetjük meg egy nagyszerű utazáson, gyönyörű környezetben - a Summer Catchers most 449 forintért tölthető le az 1690 forintos alapár helyett.

Backflip Madness: ez a játék egy pörgős, parkour szerű extrém sportjáték, amelyben a cél egyszerű (de annál nehezebb elérni) - rengeteg látványos trükköt és mutatványt kell végrehajtanunk - a Backflip Madness jelenleg 229 forint, az alapára 389 forint lenne.

App Store:

Minecraft: valószínűleg ez az a játék, amiről nem kell szinte semmit írni, hiszen ha valaki nem élt az elmúlt évtizedekben egy idegen bolgyón, akkor nagyon jól tudja hogy a kockás építkezős játék óriási siker - a Minecraft most 999 forintért tölthető le a 3490 forintos alapár helyett.

8bitWar: Necropolis: ebben a klasszikus RPG-k élményét az akció-stratégiák sajátosságaival elegyítő játékban 100 masszív pályán keresztül hadakozhatunk seregeinkkel - a 8bitWar: Necropolis most teljesen ingyen tölthető le a 1490 forintos normál ár helyett.

Aces of the Luftwaffe Squadron: őrült nagy háborúkkal szolgál ez a HandyGames gondozásában formálódott bullet hell akciójáték, amely a pörgős topdown shooterek hangulatában emelkedhetünk a levegőbe fiktív háborús környezetben - az Aces of the Luftwaffe Squadron most 349 forintért tölthető le a 3990 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Mendez

2 hete

Köszi srácok!

válasz erre

Ronalddo

2 hete

Köszönjük!

válasz erre

fonemaker

2 hete

Szuper kínálat, köszi!

válasz erre

SamsungFan

2 hete és 1 napja

Aces of the Luftwaffe Squadron nagyon kéne, de androidon full áras. szomorú smiley

válasz erre