Napiapp ajánló (2024. május 20.)

2024. május 20.
11.1251
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Monster Killer Pro - Shooter: a Hitman játékmenetét örökölte ez a játék, amiben szörnyeket kell vadásznunk, és például Van Gogh is felbukkan csak éppen Hasfelmetsző Jack szerepében - a Monster Killer Pro - Shooter most teljesen ingyen tölthető le a 499 forintos normál ár helyett.

Lovecraft's Untold Stories: egy igazi gyöngyszem ez a játék, a kiváló hangulatú és nagyszerű pixelart grafikával megáldott RPG-ben H.P. Lovecraft történetei alapján véletlenszerűen generált pályákon bolyongunk - a Lovecraft's Untold Stories most 489 forintért tölthető le a 2490 forintos alapár helyett.

EXIT - The Curse of Ophir: ebben a szabadulószoba játékban a célunk, hogy a különböző rejtvények megoldásával mielőbb megtaláljuk a kijáratot, és közben Tony Harlene író eltűnése után nyomozzunk - az EXIT - The Curse of Ophir jelenleg 1599 forint, az alapára 2890 forint lenne.

App Store:

Zombie Night Terror: ebben at oldalnézetes akció-platformerben egy zombi-apokalipszis kellős közepén kell helytállnunk, de harcosok helyett ezúttal az élőhalottak oldalán - a Zombie Night Terror most 999 forintért tölthető le a 3490 forintos alapár helyett.

EvoCreo - Hunter of Monsters: több mint 170 szörnyet és több mint 30 óra játékidőt kínál ez a játék, mindemellett pedig igazi retró hangulatot árasztó játékként nagyon kellemes szórakozás - az EvoCreo - Hunter of Monsters most 499 forintért tölthető le a 990 forintos normál ár helyett.

This War of Mine: imádjuk a 11 bit studios katonás túlélőjátékát, hiszen nem csak megjelenítésben de történetében is egy csodálatos játék, egész egyszerűen minden mobilon ott a helye - a This War of Mine most 999 forintért tölthető le a 7499 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

Chico

3 hete és 5 napja

De király hogy ma is van napiapp. mosolygó smiley Köszi!

válasz erre

Bencus86

3 hete és 5 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

3 hete és 6 napja

EXIT-et nem húztam be a másik kettőt viszont nagy örömmel! mosolygó smiley Köszi!

válasz erre