Napiapp ajánló (2024. május 24.)

2024. május 24.
10.2621
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Space Survival: Sci-Fi RPG Pro: ebben a sci-fi RPG akciójátékban az emberiség a fajunkat kipusztító idegen invázióval néz szembe, űrhajónk legénységének utolsó élő tagjakánt bolygókat fedezelünk fel, szövetségeseket keresünk és űrhajót építünk - a Space Survival: Sci-Fi RPG Pro most teljesen ingyenesen tölthető le a 219 forintos normál ár helyett.

Infinity Dungeon!: a készítők egy aranybányász szerepjátékként jellemezték ezt a játékot, és ez nem is áll messze a valóságtól, habár a harcok és a fejlődés ugyanolyan fontos szerepet kaptak benne, mint más RPG-kben - az Infinity Dungeon! most ingyenesen tölthető le a 369 forintos alapár helyett.

Through the Darkest of Times: 1933-ba utazunk vissza az időben, a helyszín Berlin, ahol néhány ellenállóval a feladatunk, hogy megakadályozzuk Hitler nemzeti szocialistáit a hatalomra jutásban - a Through the Darkest of Times jelenleg 329 forint, az alapára 2599 forint lenne.

App Store:

Wind Wings (Premium): scifi topdown shootert köszönthetünk a játék képében, amelyben egy időutazó katonaként kell szörnyeket pusztítanunk űrhajónkkal, és ahogy az a shoot'em upoknál megszokott, rengeteg fegyver, ellenfél és óriási csaták várnak ránk - a Wind Wings (Premium) most teljesen ingyen tölthető le a 990 forintos alapár helyett.

Fury of Dracula: (androidon is akciós!) az eredetileg 1987-ben megjelent fizikai társasjáték teljes átirata ez a mobilos verzió, amit ráadásul nemcsak hús-vér játékosok, hanem akár a mesterséges intelligencia ellen is játszhatunk - a Fury of Dracula most 499 forintért tölthető le a 2490 forintos normál ár helyett.

Talisman: Digital Edition: a nagyszerű társasjáték digitális változataként - meghagyva az asztali társasjátékok stílusát - készült ez a fantasy kaland, amelyben sárkányokkal és óriás kígyókkal kell megküzdenünk, miközben 14 féle karaktertípus közül választhatunk a kalandokhoz - a Talisman: Digital Edition most ingyenesen tölthető le a 999 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Chico

2 hete és 5 napja

Jól indul a hétvége!

válasz erre

Mendez

2 hete és 5 napja

Kösziköszi!

válasz erre

peter97

2 hete és 5 napja

Köszi srácok, király lesz a hétvége! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

2 hete és 5 napja

Combos nap lett, köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre