Napiapp ajánló (2024. május 29.)

2024. május 29.
8.6711
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Legend of The Moon2: Shooting: a múltba repít vissza ez a nagyszerű retro akciójáték, amelyben topdown shooterként természetesen űrhajóval, lézerekkel és hatalmas bombákkal kell harcolnunk - a Legend of The Moon2: Shooting most 99 forintért tölthető le a 690 forintos normál ár helyett.

Doom & Destiny Worlds: igazi retro hangulatú élményt kínál ez a régivágású RPG, amely egy nagyszerű fantáziavilágban kínál nekünk sok sok kalandot és retro elemekkel varázsolja el a játékost - a Doom & Destiny Worlds most 489 forintért tölthető le az 1899 forintos alapár helyett.

The Sun: Key Of Heaven Shooter: egy jó kis poszt-apokaliptikus FPS - akció RPG keverék ez a játél, amelyben a célunk természetesen a túlélés a megmaradt hordákkal szemben - legyen az ember vagy állat - a The Sun: Key Of Heaven Shooter jelenleg 49 forint, az alapára 790 forint lenne.

App Store:

Super Lines: ez a klasszikus árkád játék a régi nagy kedvenc, a Snake nyomdokain halad, azonban nem kicsit modernizált formában kapjuk a tálalást - a Super Lines most teljesen ingyen tölthető le a 2499 forintos alapár helyett.

Overwinter Survival: ritka stílusötvözet ez a játék, ami a kártyaalapú túlélőjátékok szerény sorát gyarapítja: miután gépünk Grönland gleccsereire zuhan, egy kis kabin és környezete lesz a szállásunk - az Overwinter Survival most 499 forintért tölthető le a 999 forintos normál ár helyett.

60 Parsecs!: egy poszt-apokaliptikus, sci-fi alapú történetet élhetünk át ebben a kalandjátékban, melyben saját űrállomásunkon 60 másodpercünk lesz arra, hogy megelőzzünk egy katasztrófát - a 60 Parsecs! most 999 forintért tölthető le az 1990 forintos alapár helyett.
2 hozzászólás

Komoly akciók jutottak mára is! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

2 hete

Nagyon korrekt! Köszönjük!

válasz erre