Napiapp ajánló (2024. március 1.)

2024. március 01.
21.1941
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

FUR Squadron - space shooter: az 1982-es Tron film hangulatát idézi meg ez a retró szintipop őrület, amelyben a gonosz Skal Birodalom csapatait kell halomra lőnünk űrhajónkkal - a FUR Squadron - space shooter most 699 forintért tölthető le a 2090 forintos normál ár helyett.

The Wild Case Adventure (Full): egy távoli kis faluban és az azt körülvevő erdőben furcsa, vörösen izzó szemű lények tartják rettegésben a lakosokat, a mi feladatunk paranormális nyomozóként kideríteni, hogy mi is ez a misztikus esemény - a The Wild Case Adventure (Full) most 389 forintért tölthető le a 999 forintos alapár helyett.

Monster Killer Pro - Shooter: a Hitman játékmenetét örökölte ez a játék, amiben szörnyeket kell vadásznunk, és például Van Gogh is felbukkan csak éppen Hasfelmetsző Jack szerepében - a Monster Killer Pro - Shooter jelenleg teljesen ingyenes forint, az alapára 499 forint lenne.

App Store:

Street Fighter IV CE: ha imádod a klasszikus árkád bunyókat, akkor most húzd be a nagyszerű Street Fighter IV mobilos változatát, melyben a konzolokról ismert bunyós játék élményét bárhol átélheted - a Street Fighter IV CE most 1050 forintért tölthető le, az alapára 2490 forint lenne.

Barbearian: ez a hack and slash akció-szerepjáték különlegesen színes világa mellett a gyors lefolyású, masszív csatákat állítja a középpontba, több mint 100 pályán keresztül - a Barbearian most 1790 forintért tölthető le a 4490 forintos normál ár helyett.

Maglev Metro: (LEJÁRT) ebben az építkezős játékban a feladatunk egy lebegő metró hálózat kiépítése, ezzel létrehozva egy olyan nagyvárosi vasúti rendszert amellyel lecserélhető minden közlekedési megoldás - a Maglev Metro most 499 forintért tölthető le az 1990 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

Bencus86

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Kösziköszi! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Szép kínálat hétvégére! mosolygó smiley

válasz erre