Napiapp ajánló (2024. március 27.)

2024. március 27.
32.1971
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

MR RACER : Premium Racing Game: az autóverseny játékok mindig jó elfoglaltságot jelentenek, főleg ha online és offline móka is található bennük, mint ebben a játékban - a MR RACER : Premium Racing Game most teljesen ingyen tölthető le az 1990 forintos normál ár helyett.

Ailment: dead standoff Premium: nagyszerű hangulatú, retró stílusú lövöldözős játék ez az app, amelyben egy lezuhant űrhajón kell kiderítenünk hogy mégis mi történt, miközben számtalan ellenséggel kell megküzdenünk - a Ailment: dead standoff Premium most 109 forintért tölthető le a 699 forintos alapár helyett.

Worms 4: a legendás kukacháborús akciójáték egyik népszerű epizódjaként biztosan nagy örömet okoz majd a sorozat rajongóinak mai utolsó androidos ajánlatunk - a Worms 4 jelenleg 469 forint, az alapára 1590 forint lenne.

App Store:

Sokodice: ez a játék nemcsak címében, hanem küllemében is kapásból kommunikálja, hogy itt bizony egy pofon egyszerű, minimalista puzzle-ről van szó, ami azért hajlamos megtornáztatni az agyat - a Sokodice most 199 forintért tölthető le, az alapára 1499 forint lenne.

Wild Wolf Simulator Games 3d: viszonylag ritkán adatik meg hogy egy ember egy farkas bőrébe bújhasson - nos most ezt megtehetjük ebben a játékban, ahol vadásznunk kell, területet kell védenünk, miközben felfedezzük a világot - a Wild Wolf Simulator Games 3d most ingyenesen tölthető le a 4990 forintos normál ár helyett.

Orbital Invaders: Retro game: ebben az igazi régivágású scifi árkád shootemup játékban modern és minőségi köntösbe bújtatott űrharcokban vehetünk részt, meg kell küzdenünk bossokkal, felszedjük az extrákat és túlélünk - az Orbital Invaders: Retro game most nulla forintért tölthető le a 499 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Bencus86

2 hónapja, 1 hete

De jó a mai felhozatal!

válasz erre

fonemaker

2 hónapja, 1 hete

Szuper válogatás, köszi!

válasz erre

Femobilos

2 hónapja, 1 hete

A retro játék tetszik.

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 1 hete

Köszi szépen, ez ma is szuper gyűjtemény lett! mosolygó smiley

válasz erre