NBA All-World címmel érkezik egy különleges kosárlabdás mobiljáték

2022. június 29.
1.5981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Niantic a mai napon jelentette be, hogy együttműködésben az amerikai National Basketball Association (NBA) és a National Basketball Players Association (NBPA) szövetségekkel hamarosan új kosárlabdás játékot ad ki, amire már él az előregisztráció.

Hazánkban a kosárlabda nem tartozik a legnépszerűbb sportok közé, ennek ellenére az ilyen játékok igen sok játékost vonzanak, ami nem csoda, a sport maga nagyon pörgős játékmenetet tesz lehetővé, nincsenek unalmas pillanatok.

A Niantic óriási tapasztalattal rendelkezik játékfejlesztés és kiadás terén, így nem csoda, hogy most sem egy egyszerű játékra számíthatunk, hiszen a jelenlegi trendeket meglovagolva metaverzum-alapú játékkal lépnek majd színre, amelyben a világ minden tájáról csatlakozhatnak majd a játékosok.

A földrajzilag egy területen élők először egymással csaphatnak majd össze, majd csapatot alkothatnak, később pedig a Föld bármely pontjáról csaphatnak össze ezek a csapatok egymással. Ha Te is úgy gondolod, hogy ez nagyon jól hangzik, akkor irány a játék hivatalos oldala, ahol már él az előregisztráció.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

peter97

1 éve, 9 hónapja és 18 napja

Ez milyen jó! meglepett smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 9 hónapja és 19 napja

Ez de jónak tűnik!

válasz erre

Mendez

1 éve, 9 hónapja és 19 napja

Nem vagyok egy nagy kosaras, de ez a játék ötlet egyelőre nagyon tetszik.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 9 hónapja és 19 napja

Ez nagyon jól hangzik! meglepett smiley

válasz erre