Néhány kiválasztott régióban már elindult a kosaras játék, a Hoop Heroes bétája

2022. szeptember 19.
4.3071
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Netease Games fejlesztése alatt készülő kosárlabdás program, a Hoop Heroes pörgős, 3v3-as meccseket ígér rengeteg kioldható játékossal, a kiválasztott régiókban már ki is próbálható a játék korai, béta verziója.

A Hoop Heroes bétája Androidos rendszereken a kiválasztott régiókban, a Fülöp szigeteken és Dél Koreában már elérhető egészen szeptember 23-ig. A kosaras programban 2v2-es és 3v3-as meccseket fogunk játszani, 11 pontot kell szereznünk a győzelemhez. Különféle játékmódok, egy sztori kampány és rengeteg kioldható játékos vár majd ránk.

Természetesen a gacha élmény itt sem maradhat el, különböző karakterkártyákat gyűjthetünk majd össze. A hőseinket manuálisan irányítjuk majd, a meccsek során különféle képességeket süthetünk majd el. A karaktereket természetesen különféle kioldható skinekkel, outfitekkel testre is szabhatjuk majd.

A Hoop Heroes Android és iOS rendszereken lesz elérhető, a béta jelenleg Androidon érhető el a kiválasztott régiókban. Mi azért bízunk benne, hogy hamarosan hozzánk is ellátogat majd ez a pörgős kosaras program.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Mendez

1 éve, 7 hónapja és 24 napja

Jó nekik.

válasz erre

Chico

1 éve, 7 hónapja és 24 napja

Elég jópofának tűnik!

válasz erre