Advertisement

Néhány kiválasztott régióban már elindult az N-Innocence előregisztrációja

2023. január 29.
4.1141
Jó hírekkel érkezett az Asobimo csapata, újabb régiókban válik hamarosan elérhetővé az N-Innocence című akció-kalandjuk, a különféle fantasy és sci-fi elemekkel operáló animés kaland előregisztrációja már élesedett is a kiválasztott országokban.
Advertisement

Az N-Innocence című mitológiai elemekkel átszőtt, oldalnézetes animés kalandot még tavaly áprilisban jelentette be az Asobimo csapata, az eredetileg kizárólag Japánban elérhető 2D-s szerepjáték előregisztrációja Amerikában és Kanadában is élesedett.

Az N-Innocence játékmenete igencsak pörgősnek ígérkezik, négy karakterből áll majd a csapatunk, az adott karakterünk különféle kombókat és képességeket vethet be, amennyiben úgy tartja kedvünk, egy pöccintéssel válthatunk egy másik hősre. A játék sztorija is izgalmasnak tűnik elsőre, az északi, a japán és a görög mitológia karakterei köszönnek majd vissza.

A hősök négy karakterosztályból érkeznek, támadó, védekező, gyógyító és támogató karakterek közül választhatunk majd a 2D-s játékban. Az N-Innocence előregisztrációja már elstartolt a kiválasztott régiókban, a Google Play Áruházban és az App Store-on VPN segítségével tudunk regisztrálni az animés gacha játékra.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
1 hozzászólás

Chico

2 hónapja, 6 napja

Jó nekik bakker. Marad a VPN tényleg.

válasz erre