Néhány nap és kezdetét veszi a Honkai: Star Rail utolsó zárt bétája

2023. január 24.
54.2671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Jó hírekkel szolgált nemrégiben a HoYoverse csapata, hamarosan ismét kipróbálhatjuk a Honkai Impact örököseként kikiáltott Honkai: Star Rail játékukat, indul az animés gacha szerepjáték utolsó zárt bétája, amire mától már jelentkezhetünk is.

Elég régóta nem hallottunk a HoYoverse legújabb projketje, a Honkai: Star Rail felől, ami ezúttal a csillagok közé kalauzol majd el minket. Szerencsére a fejlesztők nemrég megtörték a csendet, a mai naptól kezdve élesedett a regisztráció a gacha RPG utolsó zárt bétájára. Január 24 és február 2 között regisztrálhatunk a zárt bétatesztre, ezúttal a Herta Űrállomást fogjuk bejárni, emellett a Jarilo VI-t és a Xianzhou Luofu planétákat is megcsodálhatjuk majd.

A Honkai: Star Rail egy epikus csillagközi utazásra invitál majd meg minket, a Honkai Impact-ra nagyban hasonlító animés látványvilág, rengeteg új hős, a szériából ismerős karakterek, valós idejű harcok és egy epikus kaland vár majd ránk. A zárt bétára nem is kell már olyan sokat várnunk, február 10-én veszi kezdetét az utolsó zártkörű tesztfázis, amire a játék hivatalos oldalán tudunk jelentkezni egészen február 2-ig.



1 hozzászólás

peter97

1 éve, 3 hónapja és 27 napja

Annyira nem vagyok rágyógyulva, majd ha kijön rendesen, rálesek.

válasz erre