Advertisement

Néhány nap múlva érkezik mobilokra a Valiant Hearts: Coming Home

2023. január 25.
4.1761
A Ubisoft jó hírekkel szolgált az első világháborús narratív kaland, a Valiant Hearts rajongói számára, január végén ugyanis egy mobilos folytatást kap a játék Valiant Hearts: Coming Home címmel, méghozzá a Netflix Games kínálatában.
Advertisement

Ahogyan arról már korábban mi is beszámoltunk, számos közös projekten dolgozik a francia kiadó és a népszerű streaming-szolgáltató, az együttműködés keretein belül a díjnyertes narratív kaland, a Valiant Hearts: The Great War folytatása hamarosan érkezik mobilokra.

Az érzelmekre nagy hatást gyakorló dráma a Harlem Hellfighters névre hallgató amerikai egység kálváriáját követi majd nyomon az első világháború lövészárkainak poklában. A játék a harc helyett inkább a a háború rideg valóságára koncentrál, valamint arra, hogy hogyan is hat a különféle karakterekre a bajtársak elvesztése, a gyász és az öldöklés.

A Valiant Hearts: Coming Home a narratív szál mellett különféle puzzle-feladványokkal, ügyességi feladatokkal is ellát majd minket, január 31-től pedig a Google Play Áruházban és az App Store-on is elérhetővé válik az első világháborús sztori, ami a Netflixes előfizetők számára ingyenesen elérhető lesz.

Nézd nagyban ezt a videót!

Advertisement
3 hozzászólás

Mendez

1 hete és 4 napja

Nagyon egyedi!

válasz erre

Chico

1 hete és 4 napja

Kedvelem a Netflixet nah, azt kell mondjam.

válasz erre

Mordorer

1 hete és 4 napja

Az a látvány! De durva!

válasz erre