Advertisement

Néhány nap múlva itt a Genshin Impact új frissítése

2023. január 06.
4.5981
A Genshin Impact 3.4-es verziójában, a The Exquisite Night Chimesban a játékosok megkapják a hatalmas éves Lantern Rite eseményt, versenyeket, elegáns ruhákat és pazar jutalmakat.
Advertisement

Ahogy közeledik Teyvat új éve, Liyue régió ismét teljes pompájában ragyog, a Lantern Rite esemény alatt számos minijáték elérhető, az egyik ilyen a Radiant Sparks nevű, ami érdekes jutalmakat ad, ezen kívül két speciáls küzdelemben is részt vehetünk.

A 3.4-es verzióban két új karakter is játszható lesz, Alhaitham mostantól 5 csillagos kardvívóként szerepel, aki összehangolt csapásokat indíthat, növelheti az elemi robbanásban szerzett sebzést. Yaoyao, a másik vadonatúj karakter egy aranyos fiatal fiú Liyueból, aki négycsillagos karakternek is felvehető és egy rúdfegyvert használ.

A Hadramaveth sivatag egy vadonatúj hely a Sumeru régiótól északnyugatra, rejtélyekkel és veszélyekkel is találkozhatunk, ha odamerészkedünk. A sivatagban egy véget nem érő, hatalmas tornádó ül, heves viharokat és régóta eltemetett titkokat hozva felszínre. A Genshin Impact 3.4-es verziója január 18-án érkezik Androidra és iOS-re is.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
3 hozzászólás

fonemaker

3 hónapja,

Már megint?

válasz erre

Mordorer

3 hónapja,

Ehh nemrég töröltem. Rengeteg tartalom jön hozzá, nekem nincs ennyi időm sajna.

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 1 napja

Akkor megint visszateszem. Két napra...

válasz erre