Advertisement

Néhány nap múlva startol a Pokémon Go új évada

2022. november 29.
4.1411
A Pokémon Go nyilvánosságra hozta kilencedik évadának, a Mythical Wishesnek a részleteit, amely a következő három hónapon keresztül viszi tovább a játékot, december 1-től március 1-ig és számos meglepetéssel készülnek.
Advertisement

A Mythical Wishes utalás Hoenn mitikus lényére, Jirachira, amely korábban csak egyszer jelent meg a Pokémon Go-ban, de most elképzelhető, hogy újra találkozunk vele. Az új előzetes bemutat a sorozat legerősebb lényei közül néhányat, a játékban ez nagy élmény lehet a rajongók számára. Castform, az időjárási pokémon az északi féltekén lesz elérhető havas, a déli féltekén pedig napos formájában - mindkettő most először lehetséges a Pokémon Gon belül.

Mega Sceptile, Mega Blaziken és Mega Swampert egy eseményen fog debütálni ezen a szombaton, december 3-án, néhány Pokémon pedig mostantól megszerezhető lesz eddig nem elérhető méretekben XXS és XXL nagyságban. Pozitívum, hogy állandósul a jelenlegi bónusz, ugyanakkor a második ingyenes napi bérlet megszűnik és más jutalmak váltják fel.

A Pokémon Go Androidra itt tölthető le, iOS-re pedig itt.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
2 hozzászólás

Mendez

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Azt hittem hamar lecseng majd, de nem.

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Durva hogy még mindig játsszák amúgy. Főleg hogy ennyien.

válasz erre