Néhány nap múlva végre elrajtol a The Division: Resurgence nyílt bétája

2022. december 02.
49.1861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Jó hírekkel szolgált a Ubisoft csapata, december elején, alig pár nap múlva elrajtol a mobilos MMORPG, a The Division: Resurgence-nek a nyílt béta tesztje, a káoszba fulladt New York utcáit barangolhatjuk majd be, számos játékmód vár majd ránk.

A szeptemberi Ubisoft Forward esemény óta nagy volt a csend a The Division: Resurgence háza táján, szerencsére a csapat megtörte a csendet, december 8-án, Androidos eszközökön elrajtol a nyílt béta teszt. Érdekesség, hogy a béta teszt kizárólag Európában lesz csak elérhető, számos PvE és PvP játékmódot próbálhatunk majd ki, a mobilos program sztorijából is kapunk egy kis ízelítőt, vár ránk a Dark Zone és a Conflict mód.

A nyílt béta egészen december 22-ig tart majd, a játék hivatalos oldalán tudtok jelentkezni a tesztre, szerencsére még Ubisoft Connect fiók sem szükséges a bétában való részvételhez. További jó hír, hogy a korábbi zárt bétára jelentkezők ugyanúgy bekerülnek a kalapba, nem kell újból feliratkozniuk a bétára. Az iOS-es kollégáknak sem kell szomorkodniuk, 2023-ban ugyanis a The Division: Resurgence ellátogat majd mindkét platformra.

4 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 5 hónapja és 26 napja

Remélem bejutok én is!

válasz erre

peter97

1 éve, 5 hónapja és 27 napja

Remélem bekerülök, nagyon kipróbálnám.

válasz erre

Tommy

1 éve, 5 hónapja és 27 napja

Whoaaaaaaa!!!!! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja és 27 napja

Ment megint egy ref, biztos ami biztos! röhögő smiley

válasz erre